Ești aici Acasă Bucătărie italiană Trattoria venti
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.6Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
7.7Indice de popularitate
887 evaluări - googleMaps
Trattoria Venti
0731 315 513
Strada Postăvarul 84
București
Duminică
11–00
Luni
11–00
Marţi
11–00
Miercuri
11–00
Joi
11–00
Vineri
11–00
Sâmbătă
11–00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.17.2022

TRATTORIA VENTI

 

Irina: - TOP 100 OF ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Cojocaru: - Prin calitatea produselor pe care le comercializam și prin calitatea seviciilor. Calitate dar și continuitate, nu ne permitem să facem niciodată rabat, ne respectăm clienții.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dna. Cojocaru: - Când te apuci de o afacere o gândești pe termen lung și, dacă știi ceea ce îți dorești, cu multă muncă nu ai cum să nu reușești. Știu ceea ce îmi doresc, produsele noastre au cele mai înalte standarde iar calitatea serviciilor pe care le oferim este impecabilă. Este foarte greu să-i mulțumim pe toți, este vorba de gusturi, dar noi încercăm.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Cojocaru: - Am avut acest vis și, dacă crezi în el, atunci ai toată motivația și concentrarea necesară.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 OF ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Cojocaru: - Le mulțumim pentru că vin la noi, pentru că ne apreciază produsele și le garantăm și în viitor aceeași calitate.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie italiană . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului