Ești aici Acasă Bucătărie italiană La piazzetta
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.1Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.4 - facebook
9Indice de popularitate
1140 evaluări - googleMaps
146 evaluări - facebook
La Piazzetta
0265 262 072
Strada Crinului 4
Târgu Mureș
Duminică
11:30–22
Luni
11:30–22
Marţi
11:30–22
Miercuri
11:30–22
Joi
11:30–22
Vineri
11:30–22
Sâmbătă
11:30–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.13.2022

Incontro Srl

 

Claudia:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Benedetto:  - În Italia am studiat gastronomia timp de 5 ani la universitatea de științe gastronomice, exact cât medicină. Am început să profesez în Italia și ulterior am deschis primul nostru restaurant cu specific italian în România. Noi nu cumpărăm niciun produs din România, toate ingredientele pe care le folosim sunt importate din Italia, tot personalul pe care îl avem este italian.

 

Claudia:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?


Dl. Benedetto:   - Prin calitatea produselor pe care le realizăm. Vă spuneam că folosim doar ingrediente din Italia, eu în fiecare an mă duc o luna de zile în Italia să contractez aceste ingrediente, căutându- le pe cele mai bune. În acest fel clienții noștri regăsesc la noi același gust de excepție ca la un restaurant de top din Italia.

Claudia:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?



Dl. Benedetto:   - Din pasiune, noi nu simțim că mergem la lucru, e mai mult ca o reuniune în familie. Pasiunea este atât de mare încât am deschis aici și o școală de bucătari în care cursanții sunt pregătiți după standardele din Italia.

Claudia:  - Vă rog să-  mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.



Dl. Benedetto:   - Le mulțumesc foarte mult celor care ne frecventează și ne apreciază produsele, apreciez încrederea cu care ne onorează și le garantăm că la noi gustul nu se va schimba, vor găși aceeași calitate mereu.

Claudia:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 09.25.2023

RESTAURANT LA PIAZZETTA

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Esposito: - Restaurantul La Piazzetta este deschis din 2008. Este un restaurant cu specific italienesc situat în Târgu Mureș. Acesta este cunoscut în majoritatea orașelor din Transilvania. De asemenea aș mai avea de adăugat că sunt manager la acest restaurant de acum câțiva ani, iar în Târgu Mureș am ajuns în urmă cu 7 ani.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Esposito: - Consider că secretul constă în bunăvoință, multă răbdare și bineînțeles în pasiunea pentru meseria aceasta.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Esposito: - Ne simțim motivați și concentrați datorită faptului că tot ceea ce facem facem din pasiune și din tradiție.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Esposito: - Vrem să mergem tot mai departe. Nu ne punem niciun fel de limite pentru că orașul Târgu Mureș este un oraș care are oamenii potriviți și are nevoie de o locație, un restaurant care poate să le ofere ceea ce-și doresc, ceea ce se așteaptă de la un restaurant să nu fie doar un restaurant comun, ci o experiență, unde clientul să intre și să se simtă ca acasă.

 Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Esposito: - Sigur că ne bucură! Mesajul nostru este că în restaurantul nostru sunt bineveniți toți clienții. Cei care deja au intrat în restaurantul nostru știu deja despre ce este vorba, iar celor care nu au intrat le transmit că îi așteptăm în continuare în restaurantul nostru pentru o nouă experiență și pentru a se simți ca în Italia, mai ales celor care deja au vizitat această țară.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie italiană . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului