Ești aici Acasă Bucătărie italiană Bistro sorriso
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.7Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.6 - facebook
7.4Indice de popularitate
651 evaluări - googleMaps
136 evaluări - facebook
Bistro Sorriso
0786 041 444
Calea Dorobanților
400000 Cluj-Napoca
Luni
11–21
Marţi
11–21
Miercuri
11–21
Joi
11–21
Vineri
11–21

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.01.2022

BISTRO SORRISO


Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?
Dl. Crețeanu: - Am început să activez în această industrie a gastronomiei de la vârsta de 18 ani. Am început să lucrez în Italia ca și bucătar și de acolo am această pasiune pentru bucătăria italiană. De aici am și plecat pe ideea de business.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?
Dl. Crețeanu: - Noi încercăm să mulțumim fiecare client prin ceea ce facem. Vreau să menționez că facem acest lucru cu drag ca și cum am face pentru copiii noștri sau pentru apropiații noștri.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?
Dl. Crețeanu: - Îmi place ceea ce fac și nu mă văd făcând altceva. Încerc să dau tot ce pot în acest domeniu al gastronomiei italiene, chiar dacă acest lucru înseamnă să îmi sacrific și puținul timp liber pe care îl am. De asemenea încercăm să le acoperim pe toate și să fim peste tot cu aceleași sarcini zilnice și nu numai.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?
Dl. Crețeanu: - Sperăm ca lucrurile să meargă bine pentru a reuși să ne mulțumim și clienții și angajații. De asemenea sperăm să ne ținem aproape toți clienții pentru că avem o bază de clienți constanți.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
Dl. Crețeanu: - Doresc să le mulțumim că au fost alături de noi pentru că au fost doi ani destul de dificili atât pentru ei cât și pentru noi. Cu toate că au fost momente în care nu mai știam ce să facem, am reușit să ne păstrăm pe linia de plutire și acum am reușit să revenim. Aș mai adăuga faptul că îi așteptăm cu mare drag la noi și cu multe surprize.
Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie italiană . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului