Ești aici Acasă Bucătărie românească Restaurant pensiune suzy & roxy
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
9.1Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
8.9Indice de popularitate
297 evaluări - googleMaps
Restaurant Pensiune Suzy & Roxy
0721 415 161
Arpașu de Jos n 52
557015 Arpașu de Jos

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.15.2022

Restaurant Pensiune Suzy & Roxy

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?
Dl. Bogdan Sorin: - Noi ca și firmă suntem de 10 ani pe piață, dar am activat cu totul și cu totul în alte domenii. Având în vedere că suntem localizați într-o zonă turistică destul de favorabilă și anume că suntem pe lângă Transfăgărășan ne-am hotărât să ne regândim business-ul și ne-am axat pe partea de turism și restaurant și practic în anul 2018 am deschis în prima fază cazarea și apoi având în vedere cerința și puțina concurență care este în zonă am decis să deschidem și restaurantul.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?
Dl. Bogdan Sorin: - Pot să vă spun că secretul este unul simplu și anume să pui suflet în ceea ce faci și să faci aceleași lucruri pe care le-ai face și pentru tine și atunci cum eu nu pot să mănânc un produs de proastă calitate, nu pot să-l ofer nici clientului meu. Cum nu fac pentru mine un produs de proastă calitate, nu pot să-l fac nici pentru client. Așadar rețeta este foarte simplă: lucrând tot timpul cu materie primă de bună calitate și bineînțeles alegând și furnizori de calitate, acesta este secretul.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivați și concentrați tot timpul?
Dl. Bogdan Sorin: - Tot ceea ce facem, facem din pasiune. Pentru noi satisfacția e atunci când ni se întorc înapoi de la masă platourile goale. De asemenea suntem motivați atunci când primim feedback-uri pozitive din partea clienților. Bineînțeles suntem conștienți că nu putem să mulțumim pe toată lumea, dar lucrăm pentru cei care sunt satisfăcuți de produsele noastre și de noi în general ca persoane.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?
Dl. Bogdan Sorin: - Ca și perspectivă de viitor, ne dorim să mai deschidem și alte locații și aici mă refer că dorim să deschidem și a două pensiune, dar și un alt restaurant în cadrul căruia vom pregăti ca și până acum mâncarea pe moment cu produse proaspete și de bună calitate.
Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
Dl. Bogdan Sorin: - Ne bucură foarte tare pentru că niciodată nu ne-am gândit să ajungem la un anumit nivel sau într-un anumit top. Tot timpul am pus pe primul loc clientul. Aș dori să mulțumesc fiecărui client în parte pentru că pe majoritatea îi cunosc, am stat de vorba și am devenit prieteni și vreau să le spun că fără ei nu am fi putut să ajungem în acest top.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie românească . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului