Ești aici Acasă Bucătărie românească Gastro local anca vlad....vama- buzaului
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.1Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
5 - facebook
7.6Indice de popularitate
686 evaluări - googleMaps
4 evaluări - facebook
Gastro Local Anca Vlad....Vama- Buzaului
0743 682 029
656
507245 Vama Buzăului
Duminică
12–20
Luni
12–20
Marţi
12–20
Miercuri
12–20
Joi
12–20
Vineri
12–20
Sâmbătă
12–20
Punctu

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.31.2022

Gastro Local Anca Vlad

 

 

Claudia:- TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Vlad:- Fac această meserie cu mare drag, iar această iubire se regăsește și în produsele noastre și se transmite și clienților noștri. Pentru mine este mai mult decât o simplă meserie, este o adevărată pasiune. Îmi place să fiu înconjurată de oameni, să socializez cu ei, să îi fac să se simtă bine.

Claudia:- TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dna. Vlad:- Avem un caiet de impresii și chiar insist ca oaspeții să noteze în el părerea lor, iar când trec prin momente mai grele îl răsfoiesc și mă încarc imediat cu o energie pozitivă. Cred că prin faptul că îi primesc cu mare drag, că îi fac să se simtă ca acasă, într- o atmosferă caldă, contează foarte mult. Desigur calitatea mâncării, folosim multe ingrediente din producția propie, contează la fel de mult.

Claudia:- TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivata și concentrata tot timpul?

Dna. Vlad:- Bună întrebare, de multe pri mă întreb și eu acest lucru. Probabil că pasiunea pentru gătit îmi da puterea și forța necesară să continui. Vara cel puțin, când este fluxul maxim de turiști este maxim, trebuie să ne ocupăm și de grădina iar volumul de muncă este foarte mare.

Claudia:- Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Vlad:- Le mulțumesc foarte mult celor care ne- au trecut pragul și îi așteptăm cu brațele deschise să revină iar celor care nu au ajuns încă la noi le transmit că sunt bineveniți să mă cunoască și să guste din mâncarea pregătită de mine.

Claudia:- Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcuta de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 10.20.2022

Gastro Local Anca Vlad....Vama- Buzaului

 

Elena: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Vlad: - Gastro Local este un proiect al Primăriei devenit asociație pe 7 iunie 2021. Gastro Local Anca Vlad nu este restaurant ci un punct gastro în familie. Suntem pe piață de 3 ani iar pe Google din a2- a zi de activitate. Nu mă consider  patron sau bucătar, mă consider gazdă pentru musafirii mei.

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezentă  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Vlad: - În tot ceea ce fac pun suflet, dragoste pentru aproape iar cine intră la mine în curte este considerat musafir și prieten nu neapărat client.  În concluzie acesta este secretul: pasiunea și dragostea cu care îmi desfășor activitatea și probabil că acest lucru mă ajută foarte mult. Am extins și spațiul tocmai pentru a le oferi celor ce vin la mine  confort din toate punctele de vedere.  Reușind să le ofer o atmosfera plăcută, mâncare bună   automat totul vine de la sine. Mă bucur că am clienți iar satisfacția este  foarte mare în momentul în care omul odată ce mi- a călcat pragul revine.

Deși nu este un restaurant, responsabilitățile și obligațiile sunt mari pentru că omul vine la mine în curte. Eu fiind perfecționistă  vreau ca totul să fie impecabil iar oamenii  să se simtă bine din toate punctele de vedere. Va aștept și pe dumneavoastră la noi, la un papanaș cum   n- ați mai mâncat niciodată și  nu mă laud, așa îmi spun clienții.

Clienții mei sunt oameni faini, calzi și  foarte mulți vin atât în urma  recenziilor cât și din vorbă în vorbă. Mă trezesc cu ei în curte fără programări și asta îmi umple inima de bucurie, iar în momentul în care pleacă mă îmbrățișează și îmi spun că le- am umplut atât burțile cu mâncare bună cât și sufletele  cu  energie pozitivă. Alții plâng și îmi spun că dacă ar fi mai multe persoane ca și mine poate că lumea ar fi altfel...acestea sunt vorbele lor...

De când am deschis acest punct gastro am funcționat non stop , având închis doar atunci când  mi-  am înmormântat părinții.

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Vlad: - Optimismul, puterea, plăcerea de a face ceea ce fac mă mențin concentrată și motivată. Există sacrificii  și multă muncă mai ales atunci  când fluxul de clienți este mare,  pentru că absolut tot ceea ce se pune pe masă este producție proprie ( gemuri, zacuscă, murături, etc). Deasemeni  mi-  am format o echipă frumoasă cu oameni buni,  harnici și pricepuți care mă ajută cu tot ceea ce este necesar ca să pot pune pe masă clientului totul proaspăt, după gustul meu. Am observat că gustul meu place și altora și nimic nu iese din bucătărie fără a fi  gustat de mine.

 De altfel nu fac rabat  de la calitate, la mine totul este proaspăt și natural pentru că în grădina mea legumele și fructele nu sunt stropite cu nimic.

Am trecut la a 3- a agendă în care clienții își trec impresiile și când văd ce scrie acolo nu am cum să nu fiu motivată și să nu mi se umple inima de bucurie.

Am același meniu de 2 ani, chiar vreau să îl mai shimb, însă clienții vor același lucru. Le-  am spus să mă sune dinainte să pregătesc și altceva dar ei vor meniul cu care i- am fermecat. Vin și stau cu rulotele 3,4 zile și vor să mănânce aceeași mâncare.

Elena: - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Vlad: - Mai am un proiect pe care sper să îl și finalizez, aș vrea să îmi fac o bucătărie profesională în care să mă pot descurca mai ușor. În rest nu am nevoie decât de putere, sănătate, optimism și cât mai mulți clienți.

Elena: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Vlad: - Sunt foarte mulțumită și mândră pentru faptul că și în acest an, am fost selectată pentru Top 100. Spun acest lucru  pentru că și în anul 2021 am făcut parte din acest proiect și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut demonstra tuturor ceea ce sunt.

Nu pot decât să le mulțumesc din tot sufletul  clienților mei pentru aprecieri, pentru simpatia și căldura lor, pentru că au ales să îmi calce pragul.

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Data interviului: 08.29.2023

Gastro Local Anca Vlad....Vama- Buzaului

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Vlad: - Proiectul a luat ființă pe dată de 31 August 2019. Deci urmează să împlinim 4 ani de când funcționăm ca și punct gastro local.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Vlad: - Consider că secretul constă în pasiunea pentru acest domeniu. Sunt mereu cu inima deschisă pentru cei care trec pragul casei că de fapt această activitate se desfășoară în cadrul familiei, în curtea familiei. Deci pentru mine este o plăcere extraordinar de mare să-mi intre soliști în curte, să socializez cu cât mai multe persoane și să am posibilitatea să cunosc cât mai multe persoane.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Vlad: - Satisfacțiile acestea îmi dau o putere enormă. Nici mie nu îmi vine să cred câtă putere și câtă voință pot să am și repet: tot ce fac, fac cu tot sufletul și tot ceea ce pun pe masă vreau să fie făcut cu mânuțele mele.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Vlad: - Sper din tot sufletul să reușesc să mulțumesc toate persoanele care îmi calcă pragul și să fie pe gustul și pe placul dânșilor tot ceea ce pun pe masă și să-mi simtă fiecare căldura sufletească cu care îi îmbrățișez în momentul în care îmi intră în casă.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Vlad:  - Da, sigur că sunt mulțumită! Aceasta e o motivație foarte bună să merg mai departe și îmi dă încredere în mine și în capacitățile mele! Mulțumesc tuturor clienților care au apreciat ceea ce sunt eu ca persoană și ceea ce iese din mânuțele mele ca mâncare în bucătăria tradițională românească!

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bucătărie românească . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului