Ești aici Acasă Hamburgeri Moldavian burger
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.9Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
5 - facebook
10Indice de popularitate
2251 evaluări - googleMaps
507 evaluări - facebook
Moldavian Burger
0722 159 124
Strada Cuza Vodă 2
615200 Târgu Neamț
Duminică
11–00
Luni
09–22
Marţi
09–22
Miercuri
09–22
Joi
09–22
Vineri
09–00
Sâmbătă
09–00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.20.2022

Moldavian Burger

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Mișca: - Pe 16 decembrie 2019 am deschis un concept store, mai bine spus o combinație între carmangerie și  fast food, un concept care integra de la recepția cărnii proaspete  provenită de la furnizori locali și implicit de la ferma noastră (în perioada respectivă dețineam o ferma de vaci și porci) până la transformarea produselor din carne, produselor lactate, a fructelor și legumelor în produsul final dedicat clientului.Ulterior am renunțat la partea de carmangerie și ne- am axat doar pe partea de restaurant.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Mișca: - Plecând de la motto-ul nostru "diferit de ceea ce ai văzut sau gustat până acum" de la început ne- am dorit să facem lucrurile diferit, pentru că am făcut și  vom face  pe viitor produse de calitate și cât mai proaspete. Produsele pe care le servim sunt preparate pe loc în timpul comenzii cu un timp de așteptare mediu, folosind materie primă și ingrediente străvechi spunem noi pregătite cu o aparatură modernă.

 Avem foarte mulți clienți  din recomandări. Noi chiar mergem  pe principiul că cea mai bună recomandare este cea de modă veche, din gură în gură. Clienții mulțumiți transmit mai departe experiența pe care au avut- o la noi și este foarte important acest aspect.

În  ce privește secretul, este vorba despre implicare, foarte multă muncă și seriozitate.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Mișca: - Așa  cum vă spuneam puțin mai devreme  vorbim despre seriozitate, perseverență  și foarte  multă muncă din partea  întregii echipe nu numai din partea  mea. Rezultatele sunt vizibile iar acest lucru ne motivează.

Ca fiecare, avem nevoie de recompensă iar pentru noi recompensa constă în satisfacția  și părerea oaspeților noștri. Noi la un interval de 2,3 luni schimbăm meniul   produselor pe care le facem și  în special pe cele noi  le testăm cu clienții fideli. Evident că aceste lucruri  ne ajută să ne încărcăm bateriile pentru a fii din zi  în zi  mai buni.

Irina:  - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Mișca: - Mereu am făcut lucrurile cu simt de răspundere și suntem recunoscători pentru locul pe care îl ocupăm în Top 100. Noi ne dorim să fim cât mai buni iar pentru a tinde spre perfecțiune trebuie să fii în liga celor buni. Faptul că ocupăm un loc în Top100 ne conferă o mare satisfacție și cu atât mai mult cu cât această clasificare se datorează recenziilor din partea clienților noștri, ne  impulsionează a ne face treaba cât mai bine.

Ca și plan pentru viitor, îmi doresc  să putem promova  ideea noastră, conceptul, tot ceea ce înseamnă proceduri. Îmi doresc să pun acest concept  într- un sistem de franciză atât în țară cât și în Europa.

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Mișca: - Noi avem o bucătărie open space, este un sistem deschis și vizibil tuturor bazat pe câștigarea încrederii clienților în serviciile noastre. Pe această cale îi rog pe cei ce are încă nu ne- au călcat pragul să vină să încerce această experiență. Îmi doresc  foarte tare ca ei să ne cunoască și să experimenteze acele  lucruri de despre care noi spunem că sunt diferite. Clienților nostri fideli le transmit că îi așteptăm în continuare, le așteptăm cu interes ideile și părerile pentru că mare parte dintre produsele noastre au fost create la sugestia lor.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Hamburgeri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului