Ești aici Acasă Hamburgeri Burgeria cotroceni
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.5Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
4.9 - facebook
6.4Indice de popularitate
517 evaluări - googleMaps
45 evaluări - facebook
Burgeria Cotroceni
031 421 4777
Șoseaua Cotroceni 9
060111 București
Duminică
11–22
Luni
11–22
Marţi
11–22
Miercuri
11–22
Joi
11–22
Vineri
11–22
Sâmbătă
11–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.07.2022

Burgeria Cotroceni

 

Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Jugravu:  - Răspunsul este unul foarte simplu, prin multă muncă. Folosim ingrediente de calitate ceea ce ne ajută foarte mult avem produse de calitate. De asemenea avem un personal bine pregătit care își desfășoară activitatea cu multă dedicație.

Roxana:    - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumeșți pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dl. Jugravu:   - Exact cum spuneam prin standardele de calitate pe care le avem. Este un domeniu în care competiția este acerbă, dacă nu ai produse de o calitate superioară și nu știi cum - ți tratezi clienții, atunci nu ai ce caută aici.

Roxana:    - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Jugravu:   - Și eu și restul personalului angrenat în acest business lucrăm cu multă plăcere, ne place ceea ce facem. Este mult de muncă, de multe ori nu este ușor, dar în momentul în care vedem ne sunt apreciate și lăudate produsele de către clienți, atunci uităm de tot greul.

Roxana:    - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Jugravu:   - Le mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul acordat, pentru maniera în care ne apreciază și îi așteptăm în continuare cu mare drag și cu aceleași produse de calitate.

Roxana:    - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Hamburgeri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului