Ești aici Acasă Grădinițe Toys story
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
9Nota finală
9.7Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.9 - facebook
7.5Indice de popularitate
9 evaluări - googleMaps
28 evaluări - facebook
Toys Story
0740 146 904
Calea Timișorii 6
Arad
Luni
07–18
Marţi
07–18
Miercuri
07–18
Joi
07–18
Vineri
07–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.15.2022

Toys Story

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?
Dna. Butcovan Almona: - Eu iubesc foarte mult copiii. Tinând cont că în anii 2007-2008 era criză financiară și nimic nu mai mergea, m-am gândit să mă reprofilez, dar având in vedere faptul că sunt profesor de limba și literatura română, am decis să fac o grădiniță și astfel am ajuns să deschid Grădinița Toys.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?
Dna. Butcovan Almona: - Secretul? Multe ore petrecute în instituție și nopți nedormite. Tot ce am oferit eu, am oferit cu multă dragoste pentru copii și cred că secretul constă în iubirea mea față de copii deoarece copilul simte în clipa în care poate să-ți revină în brațe, simte în clipa în care te poate îmbrățișa. Așadar dragostea mea față de copii, acesta este secretul.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?
Dna. Butcovan Almona: - Eu cred că evoluția în educație în învățământ preșcolar are o importanță maximă pentru copil pentru că totul pornește din grădiniță și pentru mine a meritat tot efortul.
Motivația vine din faptul că persoanele pe care le-am angajat sunt persoanele potrivite și cu ajutorul lor ne completăm una pe alta ca un puzzle și facem ca totul să fie perfect.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?
Dna. Butcovan Almona: - Next level pentru Toys Story constă în faptul că urmează să deschidem în curând și în București o grădiniță.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
Dna. Butcovan Almona: -Sigur că mă bucură, sunt chiar foarte entuziasmată. Chiar nu m-am așteptat, dar înseamnă că tot ce ofer eu și tot ce pun la dispoziție este într-adevăr chiar pentru așteptările părinților. Întotdeauna am stat și am urmărit tot ce povestește copilul acasă, tot ce spune părintelui, iar pe părinte l-am văzut foarte entuziasmat și încântat de tot ce spune copilul, iar acest lucru mă face să fiu fericită, înseamnă că acel părinte este mulțumit de grădinița noastră și că va rămâne până la următoarea etapă de școală.
Întotdeauna am mulțumit și întotdeauna sunt foarte atentă cu părinții, dar vreau să le mulțumesc pentru toți acești ani. Vreau să le mulțumesc pentru că au colaborat cu mine, că au fost prompți acolo când am solicitat ceva. De asemenea când era vorba despre educația copiilor au fost acolo prezenți și deschiși și pentru acest lucru le mulțumesc că au fost un sprijin pentru mine. Mulțumesc din suflet tuturor! Doamne ajută la toată lumea să fie bine și să ne auzim și anul viitor cu aceleași rezultate sau de ce nu, chiar mai bune.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Grădinițe . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului