Ești aici Acasă Grădinițe Noel
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.3Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.4 - googleMaps
4.8 - facebook
9.4Indice de popularitate
29 evaluări - googleMaps
35 evaluări - facebook
Noel
0728 459 857
Str. Trifoi, 10, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti,
030698 București

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.08.2022

GRĂDINIȚA "NOEL"

 

Claudia:  - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Moros:  - În primul rând scopul și deviza noastră este copii fericiți - părinți mulțumiți, îi tratăm pe copii cu multă dragoste și profesionalism, ne- am zbătut pentru a avem toate acreditarile, respectăm toate standardele cerute. Punem pe primul plan calitatea serviciilor oferite și siguranța copiilor, practic încercăm să- i facem să se simtă că într- o mare familie. Noi nu punem beneficiul financiar pe primul loc, marele nostru beneficiu îl reprezintă acești copii, banii reprezintă doar un rezultat și nicidecum un scop.

Claudia:  - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?


Dl. Moros:   - Pentru noi relația pe care o avem cu părinții este primordială, avem un adevărat parteneriat cu ei. Suntem mereu în legătură cu ei, îi îndemnăm să vină cu propuneri, iar dacă o propunere este realizabilă și este în beneficiul tuturor copiilor, atunci o punem imediat în aplicare. La fel, le cerem să ne spună și ce nu li se pare bine, până la urmă nimeni nu este perfect, ca să reușim să ne perfecționăm și să ne îmbunătățim serviciile. Prin această deschidere și comunicare cu toți părinții am reușit să creăm această atmosferă de familie.

Claudia:  - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?


Dl. Moros:   - Ca să poți obține asemenea rezultate trebuie să fii implicat. Personal pot spune că mi- am sacrificat oarecum familia, aloc un număr foarte mare de ore grădiniței, discut cu fiecare angajat în parte, la fel cu fiecare părinte care vine cu o problemă. Toate deciziile pe care le luăm în cadrul grădiniței le luăm împreună, astfel fiecare își asumă decizia luată.

Claudia:  - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.


Dl. Moros:   - În primul rând i-  aș ruga pe părinți, când își duc copiii la o grădiniță, să verifice mai întâi dacă mediul de acolo este unul prielnic, favorabil copilului. Copilul petrece multe ore acolo, iar părintele trebuie să vadă copilul fericit, să realizeze că este bine tratat. Fiecare copil trebuie tratat individual pentru a- l determina să se simtă bine, să simtă că este iubit.

Claudia:  - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 09.01.2023

GRĂDINIȚA "NOEL"

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Moroș: - În primul rând am început din 2009 când am și autorizat grădinița. De fapt primele idei ale unei grădinițe au pornit de la propriul meu copil Noel care e un copil cu nevoi speciale și am zis cu greu voi reuși să-l integrez în învățământ știind care sunt problemele lui și am încercat și mi-am propus fiind de profesie educator învățător să aduc copiii în jurul lui. De aici a început ideea și s-a născut cumva Grădinița Noel și ușor, ușor ne-am dezvoltat bazându-ne în primul rând pe educație, calitate și pe această experiență a mea ca și mamă cu un copil cu nevoi speciale și  așa am ajuns să o dezvoltăm, să o autorizăm, să o acredităm și ușor, ușor să integrăm și copii atipici, dar în decursul anilor am observat că solicitarea pe partea aceasta de copii atipici este din ce în ce mai mare având deja o listă de așteptare neputând primi pe toți copilașii că am mers în principiu de un copil atipic a 3 copii tipici, astfel că avem performanță și pentru copii tipici, dar și rezultate pentru copii atipici.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Moroș: - Motivația noastră vine din rezultatele copiilor și părinților mulțumiți. Noi păstrăm aceeași deviză a noastră: Copii fericiți, părinți mulțumiți și atunci dacă tu vezi că îți îndeplinești obiectivul și faci ceea ce îți dorești și feedback-ul părinților și faptul că ești căutat și ești ceea ce îți dorești atunci îți dă putere. E adevărat că întotdeauna există loc de mai bine și tot timpul poți să performezi și să îmbunătățești, dar deschiderea față de părinți și relația directă și deschisă cu părinții ne dăputere de a conținua.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Moroș: - Fiind la zi cu tot ce înseamnă noutate, analizând cerințele părinților, exigențele părinților, exigențele Ministerului educației pentru că suntem o grădiniță acreditată și încercăm să respectăm întru totul ceea ce înseamnă educație. De aceea am și spus că vrem să avem performanță în primul rând pentru toți copii. Mă bucur foarte mult să spunem că se vorbește de marea familie Noel. Sunt copilași care îmi trimit mesaj și-mi spun că au programare la bacalaureat și că au luat bac-ul . Pentru noi înseamnă foarte mult. De asemenea acest lucru înseamnă că cei care au plecat de aici au rămas cu sufletul la noi și văzând rezultatele bune ale copiilor și părinților și această comunitate care cumva s-a creat ne dă putere de a merge mai departe.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Moroș: - Cererile sunt foarte mari în primul rând pentru o continuare a proiectului și deschiderea unei școli primare de a da continuitate acestor copii de a merge mai departe. Nu am renunțat la proiectul acesta de a  deschide și o școală primară, dar financiar în momentul de față este greu de a susține financiar pentru că cumva anii de pandemie se resimt, acreditarea și toate investițiile făcute au fost toate costisitoare și cumva vreau să știu că acest sediu este pe linia de plutire, că e în regulă și ulterior să-mi adun puterile și să vedem dacă se poate vorbi de un proiect să putem să ne extindem și pentru o școală primară.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA.

Dna. Moroș:  - Vă dați seama că mă bucură și pentru mine este o confirmare și o recunoaștere a muncii noastre și atunci clar că te bucuri când vezi că munca ta este apreciată, valorificată și recunoscută, e clar că e motiv de bucurie!

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Grădinițe . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului