Ești aici Acasă Grădinițe Gradinita cresa taramul fermecat
TOP 100 OF ROMANIA: 2021
9.1Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
- facebook
9Indice de popularitate
46 evaluări - googleMaps
evaluări - facebook
Gradinita Cresa Taramul Fermecat
0722 383 898
Strada Salciei , nr. 14, Bragadiru, Ilfov
077025 Bragadiru
Luni
07–18
Marţi
07–18
Miercuri
07–18
Joi
07–18
Vineri
07–18
Am deschis o noua locatie cu camere foarte spațioase, luminate si aerisite, prevazute cu camere de supraveghere pentru a-i vedea pe copii la activitati in timp real. Și aici ne propunem să petrecem un timp calitativ alături de copii, într-o atmosferă încurajatoare și relaxantă. De asemenea, urmărim dezvoltarea unor calităţi ca de exemplu: onestitatea, cooperarea, responsabilitatea, curajul, respectul, încrederea în sine, productivitatea, stima de sine şi autodisciplina.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.13.2021

 

CREȘA/GRĂDINIȚA - TĂRÂMUL FERMECAT

 

Irina: - Bună ziua stimată doamna, numele meu este Irina  de la proiectul TOP 100 of ROMANIA vă contactez pentru societatea dumneavoastră , dorim să realizăm un scurt interviu cu dvs, în calitate de manager, întrucât compania dumneavoastră RACHE CONSULTING SRL a fost inclusă în top 100 firme în România anul acesta la categoria "Știinţă", subcategoria "Grădinițe". Aveți câteva minute la dispoziție?

Dna.RACHE: - Da, vă ascult.

Irina:- TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna.RACHE: - Cred că seriozitatea, atât timp cât copiii sunt fericiți la grădiniță consider că și părinții lor sunt mulțumiți. De asemenea, prin faptul că avem o comunicare foarte bună cu părinții, reușim să venim în întâmpinarea necesităților copiilor, a dorințelor lor, ajutându- i să evolueze.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs  zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria dincare faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dna.RACHE: - Noi avem un sistem de supraveghere 24/7 prin care părinții pot vedea în timp real ce fac micuții lor. Activitățile pe care noi le desfășurăm cu cei mici, faptul că ei se duc acasă cu un feedback pozitiv și le povestesc părinților, consider că toate acestea au contribuit la această stare de mulțumire.

Irina: - Considerați că acest lucru v- a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

Dna.RACHE: - Da, pentru că părinții, așa cum va spuneam, pot vedea în permanență ce fac copiii lor. În momentul în care copiii vin cu drag și cu bucurie la grădinița noastră asta reprezintă și pentru părinți o mulțumire


Irina:- TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna.RACHE: - Este greu, adevărat. Dar la sfârșitul zilei când primești mulțumiri din partea părinților, iar a două zi când îi vezi pe copii că vin râzând la grădiniță și te îmbrățișează, îți oferă o motivare .

Irina:- Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna.RACHE:- Aș vrea să le mulțumesc părinților pentru sprijinul pe care ni- l oferă în fiecare zi, pentru încrederea pe care ne- o acordă, pentru mulțumirile zilnice pe care ni le aduc. La fel pentru apreciarea pe care o au față de activitățile pe care zilnic le desfășurăm cu cei mici, pentru faptul că am reușit împreună să creăm un trio părinți - copii - educatori care să funcționeze atât de bine.

Irina:-- Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Grădinițe . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului