Ești aici Acasă Grădinițe Gradinita castelino baby
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.5Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
8.9Indice de popularitate
57 evaluări - googleMaps
GRADINITA CASTELINO BABY
0731 995 600
Strada Profesor Ion Ursu 21
020632 București
Luni
07:45–19
Marţi
07:45–19
Miercuri
07:45–19
Joi
07:45–19
Vineri
07:45–19
Am infiintat Gradinita Castelino Baby din dorinta de a oferi un program bogat in activitati educationale, care sa se desfasoare intr-un mediu recreativ si relaxant, specific fiecarei varste. Credem ca fiecare copil este special si ca se naste cu o mare curiozitate de a descoperi lumea in care traieste, cum functioneaza ea, cu dorinta de a fi capabil sa faca parte din societate, de a-i respecta obiceiurile morale si culturale. In intervalul de varsta 0-6 ani, copilul este inzestrat cu capacitati impresionante de a absorbi informatii si impresii, capacitati care niciodata pe parcursul vietii nu vor mai putea atinge cotele din perioada copilariei. Ne desfășurăm activitatea într-o clădire dintr-o zona centrala a capitalei în Bucuresti, Sector2, Str. Prof Ion Ursu, Nr. 21. Spațiul destinat gradinitei este generos, amenajat si decorat in totalitate pentru activitati educaționale, cu mobilier nou, materiale didactice, carticele, jucarii, si materiale auxiliare adaptate vârstei, cu dispozitive audio-video si pentru securitate performante și electronice de ultimă generație.       In cadrul gradinitei Castelino Baby am luat toate măsurile de organizare a activității în condiții de igiena, realizând trasee bine delimitate și semnalizate în incinta unității de învățământ. Sălile sunt dotate corespunzator cu dispozitive si materiale necesare activitatilor care se desfasoara conform normelor in vigoare. Grădinița Castelino Baby pune bazele unei dezvoltării libere si armonioase a personalitatii copilului in functie de ritmul propriu si de necesitățile sale, sprijinind formarea autonomă și creativă a acestuia. Vă așteptăm cu drag la grădinița Castelino Baby.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.04.2022

                                                                                          GRĂDINIȚA CASTELINO BABY

 

  Roxana:  - TOP 100 of ROMANIA  este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Păduraru:  - Calitatea serviciilor pe care le oferim și, de asemenea, constanța serviciilor oferite de la început. Desigur, nu putem să vorbim de servicii de calitate fără a avea un personal foarte bine pregătit și dedicat.

Roxana:    - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dna. Păduraru:  -  Pe lângă calitatea serviciilor pe care le oferim, noi ținem în permanentă legătura cu părinții și, mai mult, întotdeauna suntem receptivi la propunerile sau părerile lor, încercând să le punem în aplicare, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

Roxana:    - Considerați că acest lucru v- a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

Dna. Păduraru:  - Da, toate aceste lucruri. Suntem în permanență atenți la educația copiilor, la evoluția lor, le asigurăm în permanență alimente proaspete, avem un mediu curat. Toți acești factori plus munca mea și a personalului ne- au adus aici.

Roxana:   - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Păduraru:  - Am avut întotdeauna dorința de a mă menține la un nivel ridicat, noi nu avem un vad ridicat ca să zic așa și dacă vrem să avem clienți atunci trebuie să avem și standarde ridicate, practic noi ne bazăm pe recomandările părinților care ne aduc copii noi.

Roxana:   - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Păduraru:   - Să aibă încredere în noi în continuare, copiii lor vor fi în siguranță la noi, beneficiind de cele mai bune condiții și îngrijiri.

Roxana:   - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 08.17.2023

GRĂDINIȚA CASTELINO BABY

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Păduraru: - Activitatea mea a început acum 8 ani în acest domeniu eu fiind medic veterinar la bază probabil după experiența personală pentru că am 3 copii și atunci am decis să încep această activitate pentru că a început să-mi placă foarte mult acest domeniu. Mi-am dorit să interacționez mai mult cu copii și cu educatoarea, cu personal calificat care să se ocupe de educația copiilor. Așadar experiența personală este prima care m-a convins că această etapă în viața copiilor este crucială și sunt bucuroasă că pot să fac parte din acest domeniu și să aduc un plus de valoare și amprentă, să aduc să zic așa implicarea mea în educația copiilor care vin la noi și pe care îi văd atât de fericiți când vin la grădiniță.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Păduraru: - În primul rând consider că secretul constă în viziunea clară și valorile solide pe care le aplic în acest domeniu ca director pentru că pentru mine prioritară este siguranța copilului și calitatea serviciului oferit. Nu-l consider ca o afacere în mod special, cât de mult mă bucur să mă implic activ în fiecare zi prin consecvență în aplicarea regulilor și politicilor care aduc calitate în viața copiilor și în instituția mea pentru că eu țin cont foarte mult, colaborez și instruiesc personalul săptămânal atât personalul calificat, cadrele didactice dar și personalul auxiliar astfel încât fiecare să știe foarte bine ce are de făcut și să conștientizeze că pentru mine și pentru instituția pe care o conduc importantă este calitatea și siguranța copiilor.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Păduraru: - Niciodată nimic nu se întâmplă ușor. Totul se întâmplă cu perseverență și consecvență. Nu este suficient să lucrăm în trepte: astăzi mai ușor, mâine mai puțin, poimâine deloc, răspoimâine dublu. Consecvența este extrem de importantă și doar așa funcționează lucrurile la un nivel înalt. De asemenea este foarte importantă supervizarea și coordonarea pentru că toate activitățile din grădiniță trebuie să fie atât bine organizate cât și verificate, coordonate bine, iar apoi exact cum spuneam după ce am făcut instruirea trebuie să mă și asigur că ceea ce am spus să și efectueaze.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Păduraru: - În primul rând consecvența. Eu sunt un om care face zilnic anumite lucruri. Nu poți să lași garda jos niciodată, adică în fiecare zi trebuie să-ți păstrezi același nivel ridicat al pretențiilor astfel încât și lucrurile să se realizeze conform acelor standarde dar este foarte importantă și îmbunătățirea continuă, adică de fiecare dată vii cu un plus și atunci ne perfecționăm și așa pe lângă reclamă pe care ne-o facem periodic în mediul online cea mai mare satisfacție și bucurie este atunci când părintele recomandă. În momentul în care părintele a recomandat grădinița este clar că am oferit servicii de calitate în trecut și -l recomandă pentru părinți, pentru prezența sau pentru anul școlar viitor. Și atunci și noi ne îmbunătățim continuu, aflăm impresiile lor, punem lucrurile la punct, facem noi investiții pentru copii astfel încât serviciul să fie bun, de o înaltă calitate.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Păduraru: - Nu știu dacă mă gândesc neapărat la un anumit nivel. Pe mine mă interesează această îmbunătățire continuă, adică să ne menținem calitatea. Foarte mulți zic că au ajuns la un anumit nivel și că trebuie să se mențină așa. Nu știu dacă este suficient pentru că lumea este într-o continuă schimbare și îmbunătățire și modificare și atunci noi trebuie să ținem pas cu realitatea, cu trendul, cu schimbările în bine astfel încât să fim în top să zic așa. Îmi doresc să rămânem în top. Nu vreau să fac un alt nivel de studiu, nu știu foarte mulți zic: ok suntem cu grădinița, hai să facem și școală generală. Nu vreau asta momentan. Momentan mă bucur de acreditare, mă bucur de faptul că toată lumea este foarte fericită la noi. Acest lucru îmi doresc: îmbunătățirea continuă.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Păduraru:  - Sigur că mă bucură! În primul rând vreau să le transmit că îi așteptăm cu brațele deschise. Dacă într-adevăr caută o grădiniță care să ofere activități educaționale și extracuriculare benefice copiilor, noi suntem grădinița care oferă aceste lucruri și suntem aici pentru a-i sprijini în dezvoltarea armonioasă a copiilor dânșilor!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY GRADINITA CASTELINO BABY

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Grădinițe . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului