Ești aici Acasă Grădinițe Liceul international agora
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
9.1Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
- googleMaps
4.9 - facebook
7.3Indice de popularitate
0 evaluări - googleMaps
34 evaluări - facebook
Liceul International Agora
0728 284 706
Strada Sfântul Apostol Andrei 2
Oradea
Luni
07:00-18:00
Marţi
07:00-18:00
Miercuri
07:00-18:00
Joi
07:00-18:00
Vineri
07:00-18:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.15.2022

Învățarea înseamnă să descoperi că totul e posibil!

 

Liceul Internațional Agora

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Manolescu: - Școala Agora și-a deschis porțile în anul 2012 având ca efectiv de elevi o mână de copii din ciclul primar, iar în anul 2014 ciclul gimnazial. Din acel efectiv de elevi redus făceau parte cei 3 copii ai mei; pentru ei am ales această cale, a învățământului privat care vine la pachet cu mult plusuri în educația copiilor. De atunci au trecut 10 ani, iar Agora a încheiat de curând prima decadă de activitate în Oradea. În urmă cu doi ani am deschis și Liceul, iar instituția a preluat numele conform nivelului superior și se numește oficial "Liceul Internațional Agora".

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Manolescu: - Experiența clientului este secretul nostru și o considerăm de departe cea mai bună modalitate de a ne promova. Recenziile primite de la părinți și informația care se transmite prin viu grai au fost promotorul nostru principal care ne asigură în continuare o rată de conversie mai mare, oricât de mult am investit în alte mijloace de promovare.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Manolescu: - Motorul antreprenoriatului nostru a fost reprezentat de cei 4 copii ai mei care învață aici și sunt răspândiți în 4 dintre nivelurile școlii. Toate deciziile pe care le-am luat în decursul anilor au trecut prin filtrul copiilor mei știind că îi vor afecta în mod direct. Am fost reticentă la compromisuri, am riscat numai acolo unde știam că dacă e să fie ceva de pierdut, pierderea să nu fie în fie în detrimentul copiilor mei. M-a motivat foarte mult atitudinea părinților față de școală, rezultatele și atitudinea copiilor noștri. Faptul că ei vin la școală fericiți și în același timp au rezultate bune la învățătură este cel mai bun motiv pentru a continua. E frumos să vezi că timpul nu întârzie să răsplătească munca depusă și că poți să culegi roade bune ale activității pe care le întreprinzi. Toate acestea constituie un boost de motivație și concentrare.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Manolescu: - Brandul nostru este în plin proces de consolidare. Suntem într-o perioadă în care am reușit să închegăm echipa de resurse umane reușind să creăm un nucleu care ne va asigura succesul pe termen mediu și lung. Având și promovând aceleași valori, această echipă a creat un nume cu rezonanță în piața din Oradea și intenționăm să îl ducem mai departe în viitor.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Manolescu: - În primul rând le mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru faptul că au investit în educația copiilor lor și pentru că ne-au ales pe noi să le fim călăuza copiilor. Alegerea școlii este o decizie foarte importantă care vine la pachet cu multe frământări până când ajungi să te convingi că ai făcut alegerea potrivită, atât pentru copil cât și pentru părinte. De asemenea le mulțumesc și pentru că nu au luat totul de-a gata fiind deschiși în acordarea constantă a unui feedback care a dus la o îmbunătățire considerabilă a relației părinților și copiilor cu școala și la o mai bună desfășurare a activităților în general. Comunicarea foarte bună cu părinții noștri constituie un procent de 50% din motivele pentru care părinții sunt mulțumiți de ce găsesc la noi. Eu cred că acesta este viitorul în educația privată din România pentru că trebuie să ai încredere în ce își doresc părinții pentru copilul lor.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Grădinițe . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului