Ești aici Acasă Grădinițe Gradinita allegria
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.4Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - facebook
9Indice de popularitate
58 evaluări - facebook
Gradinita Allegria
359 436 229
str. Feldioarei nr.17
417498 Oradea

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.31.2022

Grădinița Allegria

 

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Ștef: - Grădinița Allegria este o grădiniță de stat construită în anul 1972. Lucrez în această instituție din anul 1996, sunt educatoare titulară, dar din anul 2007 sunt director. De atunci și până în prezent împreună cu echipa mea de oameni minunați am făcut Grădinița Allegria, în sensul că juridic se numește "Grădinița cu Program Prelungit nr.46 Oradea", așa cum toate grădinițele au câte un număr. Am căutat împreună un nume care să reprezinte ceea ce suntem noi în interior, iar "Allegria", sentimentul de bucurie ne definește foarte bine.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Ștef: - Avem câteva valori la care ținem foarte mult. Prima valoare: "Cuvântul este cuvânt", aici ne referim la faptul că noi suntem foarte onești cu copii și părinții copiilor noștri. Dacă am spus un lucru, dacă am promis ceva, întotdeauna promisiunea aceea s-a întâmplat. Colaborăm foarte bine cu părinții și suntem atenți la nevoile acestora. De asemenea suntem onorați de fiecare părinte care alege să vină la grădinița noastră.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Ștef: - Iubesc maxim ceea ce fac și merg cu mare drag la grădiniță.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Ștef: - Dorim să ne menținem și să ne crească calitatea.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Ștef: - Sunt onorată că ne-au ales pe noi și le mulțumesc pentru faptul că sunt în echipă cu noi.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Grădinițe . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului