Ești aici Acasă Școli de limbi străine Fte - cursuri limbi straine - engleza, franceza, germana
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
8.7Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - facebook
6.1Indice de popularitate
32 evaluări - facebook
FTE - Cursuri Limbi Straine - Engleza, Franceza,... FTE - Cursuri Limbi Straine - Engleza, Franceza, Germana
+40 765 240 550
Zona Eroii Sanitari
Bucharest
Luni
07:00-21:00
Marţi
07:00-21:00
Miercuri
07:00-21:00
Joi
07:00-21:00
Vineri
07:00-21:00
Sâmbătă
07:00-21:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.03.2023

          FTE - Cursuri Limbi Străine - Engleză, Franceză, Germană

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Budeș: - Nu prea am ales eu. Domeniul m-a ales pe mine pentru că aceasta este vocația mea și anume să predau. Din anul 2008 mi-am făcut această firmă. La început am avut o colaboratoare care ulterior a părăsit firma și am rămas eu singură. Deci nu pot să zic că este ceva de business, e ceva de suflet pentru mine, intenția nu a fost să am succes, ci a fost dorința mea de a face ceea ce îmi spune mie sufletul că trebuie să fac.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Budeș: - Secretul este pur și simplu faptul că eu iubesc să predau și elevii simt acest lucru. Cred că aceasta este singura chestie care mă definește. E pur și simplu ceva ce fac cu mult drag și cu siguranță există un schimb de energie și simt și probabil că de aceea au așa un feedback pozitiv.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Budeș: - E pur și simplu ceea ce îmi dă putere să merg înainte. Meseria aceasta este sursa mea de energie. Nu aș putea să fac altceva. Este o plăcere pentru mine să fac ceea ce fac. Nu consider că e un efort. Evident nu e mereu simplu. Sunt și provocări dar consider că e pur și simplu o vocație, o pasiune și efortul este mult mai mic decât satisfacția pe care o primesc atunci când omul înțelege, progresează, ia un examen Cambridge.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Budeș: - Sincer trebuie să finalizez o certificare de coaching. Am niște planuri, dar am avut niște probleme personale și nu am reușit să le onorez. Sunt planuri întotdeauna, adică e clar că în domeniul acesta trebuie să te dezvolți ca să poți să rămâi pe linia de plutire și să te poți adapta la noile criterii din secolul acesta. De asemnea doresc să fac și niște cursuri de perfecționare.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Budeș:  - Normal, mă bucură foarte mult! Le transmit clienților că le mulțumesc din suflet pentru această recunoaștere și chiar mă onorează.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Școli de limbi străine . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului