Ești aici Acasă Stații ITP Abauto top service srl - itp mihai bravu
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.7Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
4.1 - facebook
6.8Indice de popularitate
184 evaluări - googleMaps
11 evaluări - facebook
Abauto Top Service SRL - ITP Mihai Bravu
0765 225 915
Strada Vitejilor nr. 16
București
Luni
08:30–19:30
Marţi
08:30–19:30
Miercuri
08:30–19:30
Joi
08:30–19:30
Vineri
08:30–19:30
Sâmbătă
08:30–13:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.11.2022

Abauto Top Service SRL - ITP Mihai Bravu

 

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dl.Ciobanu: - Sunt în acest domeniu de 12 ani însă am decis să îmi deschid propria afacere  după 6 ani de specializare. Am ajuns în acest punct prin corectitudine, promptitudine, seriozitate.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Ciobanu: - Contează foarte mult partea de comunicare cu clientul pentru că oamenii sunt diferiți și este delicat acest aspect. Nu facem diferențieri între clienți. Un alt aspect important, pentru că  sunt clienți care vin la noi cu mașini scumpe sau mai puțin scumpe. Tratăm fiecare vehicul care ne calcă pragul cu aceeași dedicare și seriozitate indiferent de valoarea lui.  Ideea este că mulțumirea clienților ne bucură și totodată ne avantajează pentru că recomandările ne ajută foarte mult în creșterea numărului clienților.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl.Ciobanu: - Nu este o muncă ușoară dar contează să iubești ceea ce faci, este vorba doar despre pasiune și dedicare.

Irina:  - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl.Ciobanu: - Încercăm să ne dublăm activitatea și să ne extindem. Acesta este obiectivul nostru  deși este destul de dificil,  pentru că avem problema personalului momentan. In acest moment lucrez cot la cot cu angajații tocmai din dorința de a- i forma.

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl.Ciobanu: - Mă bucură această reunoastere și vă mulțumesc tuturor. Însă câte o dată mă cuprinde și acel sentiment de dezgust. Spun asta în sensul în care există  clienți , ce nu  înțeleg  că dacă vin cu situații ce nu intră în paleta, în graficul meu... nu îi pot ajuta.

Vreau să le transmit clienților noștri faptul că pot  conta oricând pe noi însă îi sfătuiesc să fie mai atenți în trafic !!!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

Data interviului: 09.06.2023

Abauto Top Service SRL - ITP Mihai Bravu

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Ciobanu: - Am deschis societatea în urmă cu 7 ani și am ales acest domeniu datorită faptului că sunt inginer auto de meserie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Ciobanu: - Consider că succesul businessului constă în faptul că trebuie să fii corect, să te ții de cuvânt, să nu încurci omul și să spui atunci când greșești.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Ciobanu: - Chiar depunem eforturi, nu fizice, ci psihice.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Ciobanu: - Urmează să mai deschidem încă un punct de lucru.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA.

Dl. Ciobanu: - Sigur că mă bucură!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Stații ITP . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului