Ești aici Acasă Stații ITP Itp service arad
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.1Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
5 - facebook
7.8Indice de popularitate
281 evaluări - googleMaps
31 evaluări - facebook
ITP Service Arad
725 232 295
Calea Bodrogului, nr. 20
310059 Arad

Interviu cu laureatul

Data interviului: 09.28.2022

NICK ITP RAPID

 

 

 Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v-   ați decis să activați în acest domeniu?

 Dl.Pistol:- Lucrez în domeniul acesta de 20 de ani , am o vastă experiență și am  decis  să îmi deschid propria afacere , să lucrez pentru mine. Am început singur inițial iar acum am un staff, o întreagă echipă de oameni minunați.

 Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-   un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-  mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-   o în domeniul dvs de activitate?

 Dl.Pistol:- Consider că seriozitatea și punctualitatea sunt atuurile mele și ale întregii echipe. Datorită acestei seriozități și a calității serviciilor pe care noi le prestăm  am și evoluat. Clienții sunt mulțumiți, ne recomandă și așa crește atât  numărul   potențialilor clienți cât și volumul de muncă ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Până în momentul de față am 2 stații ITP și preconizez să deschid încă 2 anul acesta.

Irina: -TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

 Dl.Pistol:-Motivația mea vine în urma rezultatelor îmbucurătoare, rezultate care nu mă surprind pentru că eu nu fac rabat de la calitate și  automat am așteptări pe măsură. Este multă muncă, desigur ajută și reclama, dar la noi primează calitatea serviciilor și asta face diferența.

 Foarte mult cântărește și  echipa mea, oamenii cu care lucrez, atmosfera plăcută în care îmi petrec mare parte din timp.

  Irina: -Top100 al ROMANIEI  este un clasament anual. Puteți să-  mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

 Dl.Pistol:- Viitorul îl privesc cu mult optimism.  Așa cum spuneam urmează să deschid încă 2 stații ITP, va avea loc o îmbunătățire a celor deja deschise, o îmbunătățire a serviciilor pentru că întodeauna este loc de mai bine.

 Doresc să diversific serviciile pe care noi le oferim pentru toate tipurile de vehicule care circulă pe drumurile publice.  Tocmai de aceea am angajați capabili, care dețin orice tip de categorie a permisului de conducere , în ideea de a se putea rezolva orice tip de vehicul. 

Acesta este un mare avantaj , un mare plus pentru noi, pentru că în general stațiile ITP  merg pe un anumit tip de vehicul…

Irina: -Vă rog să-  mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2022 TOP 100 of România. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

 Dl.Pistol:- Mă bucură această certificare însă nu în totalitate pentru că eu doresc să fiu în primii 50, dar în viitor poate că se va realiza și accest obiectiv.

Clienților noștri în primul rând   le mulțumesc pentru că au ales și aleg serviciile  noastre ,  pentru că ne recomandă  astfel încât și alții  să ne poată călca pragul.

    Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Stații ITP . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului