Ești aici Acasă Brutării Brutaria coralin
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.5Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
6Indice de popularitate
97 evaluări - googleMaps
Brutaria Coralin
0744 431 394
Strada Clopoțeilor 8
410236 Oradea
Luni
06–20
Marţi
06–20
Miercuri
06–20
Joi
06–20
Vineri
06–20
Sâmbătă
06–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.24.2022

Brutaria Coralin

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dna Cristea: Este o afacere de familie pe care au demarat-  o părinții mei în anul 1994 din pasiunea pentru pâine și în primul rând pentru calitatea pâinii.

În momentul în care eu și fratele meu am preluat afacerea,  am realizat că este  fascinant dar și destul de greu însă nu pentru că meseria în sine ar fi  dificilă sau pentru că ar necesita un efort peste puterile noastre. Dificultatea intervine  în momentul în care depinzi de oameni, de exmplu  un angajat care anunță sau nici măcar, că nu se mai prezintă la job în contextul în care noi întodeauna am încercat să creem condiții cât se poate de bune  pentru angajați și să respectăm zilele de salariu. Trecând însă peste acest aspect sunt atrasă de această industrie deși am terminat facultatea pe un alt domeniu. 

Acum 3 ani și jumătate am intrat în afacerea tatălui meu plină de speranță și optimism. Le am în continuare  însă  este frustrant când realizezi că nu ai cu cine să pui acceste proiecte  în practică,  cu atât mai mult cu cât suntem o afacere mică. Fiind o mâna de oameni ar trebui să fie unitate, empatie ceea ce îmi și doresc pentru viitor.

În  ce privește clienții, în marea lor majoritate sunt clienți fideli care doresc să consume un produs tradițional și mulți dintre ei vin din celălalt capăt al orașului pentru produsele noastre iar asta mă motivează.

O echipă de bază serioasă și profesionistă există,  însă trebuie extinsă pentru cererea pe care o avem iar aici repet, îmi trebuiesc oameni competenți și serioși.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezentă  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dna Cristea: - Răspunsul este cât se poate de simplu... calitate și  seriozitate,  însă depinde și cărui segment te adresezi. La noi vin clienți care preferă produse tradiționale  și vor să mănânce cât mai natural, cu ingrediente curate, simple, de calitate.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna Cristea: - Cred că în orice business  există efort. Contează să îți păstrezi furnizorii, să păstrezi calitatea produselor oferite, contează să îți păstrezi clienții și să  atragi noi clienți în același timp, iar toate acestea presupun efort. Cum mă mențin motivată și concentrată ...nu știu, nu m-  am gândit la acest aspect până acum. Îmi fac treaba cât se poate de bine,  încerc să îmi ridic nivelul, iar faptul că există  rezultate pozitive mă motivează și mă întărește pentru a merge mai departe.

Irina:  - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna Cristea: - Dorința noastră este aceea de a ne extinde și pe partea de patiserie, dorim să ne lărgim gama de produse pe panificație cu atât mai mult cu cât livrăm  și în afara localității. Însă nu putem trimite produsele noastre la distanțe mari, Oradea- București de exemplu, pentru că nefolosind amelioratori nu rezistă în timp.

Pe viitor de ce nu, orice este posibil,  poate că vom ajunge și în București pentru a delecta oamenii cu produsele noastre. 

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna Cristea: - Ne bucură această recunoaștere din partea clienților noștri, ne bucură pentru faptul că  ne caută și ne aleg pe noi pentru că acesta este și obiectivul până la urmă, a fii căutat și apreciat.

Le doresc clienților noștri și viitorilor potențiali clienți să aleagă întodeauna produsele ce le sunt benefice, să aleagă calitatea care este echivalentă cu sănătatea.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Brutării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului