Ești aici Acasă Brutării Bisou
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.4Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
5.6Indice de popularitate
57 evaluări - googleMaps
Bisou
0787 648 472
Strada Sfântul Lazăr 2
700044 Iași
Luni
07:30–15:30
Marţi
07:30–15:30
Miercuri
07:30–15:30
Joi
07:30–15:30
Vineri
07:30–15:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 09.30.2022

BISOU

 

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Păsălău: - Toată ideea acestui business  a pornit de la bagheta franțuzească.  Găseam  destul de dificil la acel  moment în Iași baghetă franțuzească  astfel încât ne-  am hotărât să o facem noi.

Așa a luat ființă BISOU în 2015, iar acum  avem deja  8 ani frumoși de activitate și tradiție.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezentă  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Păsălău: -  Am păstrat calitatea produselor timp de 8 ani, produsele  noastre  au același gust și sunt realizate din aceleași ingrediente,  am păstrat o relație foarte bună cu furnizorii noștri și am încercat mereu să alegem furnizori  care pot păstra calitatea ingredientelor.

Echipa  din spate este minunată, de exemplu brutarul șef este din prima zi  cu noi, nu avem angajat care să aibe o durată de sub 1 an la noi și   atunci când echipa este practic o familie, orice are rezolvare în familie.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Păsălău: -  Calitatea implică efort, nu este deloc ușor să te menți laun astfel de nivel.  Tot timpul trebuie să actualizăm la condițiile pieței absolut tot ceea facem și în tot ceea ce  facem primează respectul față de clientul care ne alege produsele.

Aproximativ 80% din clienți ne sunt fideli de ani de zile.  Necesită efort dar nu știu care ar fi alternativa...  fără efort nu se poate .

Satisfacțiile sunt mari, este mai mult decât satisfăcător să vedem că ai noștri clienți nu au renunțat la noi, nu au ales alternative mai convenabile, mai ieftine… au făcut și ei eforturi pentru a păstra  tradiția,  pentru că la noi a devenit o tradiție.  Avem părinți care  cumpără pentru copii aceleași produse de ani de zile pentru că au încredere în calitatea produselor, de aici vine motivația.

Este singurul nostru business și am investit în el emoțional nu numai financiar,  practic pentru noi este acasă. 

Irina:  - Top100 al ROMÂNIEI  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Păsălău: - Sperăm să continuăm in aceeași manieră cu mulți,mulți ani  în fata.  Nu este puțin lucru faptul ca avem deja 8 ani în spate pentru că este destul de dificil ca o afacere micuță să reziste.  Nu sunt foarte  multe afaceri mici de producție care să reziste mult timp în România și noi asta ne dorim,  să continuăm tradiția.

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of România. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Păsălău: - Sunt mulțumită, bineânțeles și totodată emoționată.  Este emoționant pentru că vorbim despre  o satisfacție care nu este  de  ordin material , o satisfacție de care noi ne-  am bucurat foarte mulți ani de fiecare dată când ea a venit.

Nu le pot transmite  clienților nostri decât ca suntem umili în fața lor  și le mulțumim pentru că ne aleg de fiecare dată.  Efectiv ne emoționează mult aspetul acesta.

A primi recunoaștere din partea clienților noștri și din  partea dumneavoastră prin intermediul  acestui  top, contează foarte  mult pentru  noi.

Le mulțumim că ne aleg și le promitem că vom păstra și în următorii 8, 15 ani cel puțîn ,aceeași calitate a produselor noastre,  nu îi vom dezamăgi.

 Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Brutării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului