Ești aici Acasă Brutării Biopan
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.2Indice de popularitate
20 evaluări - googleMaps
Biopan
0721 048 965
Strada Ienăchiță Văcărescu, nr. 3, bl. 130E, parter
100468 Ploiești
Luni
08:30–19:30
Marţi
08:30–19:30
Miercuri
08:30–19:30
Joi
08:30–19:30
Vineri
08:30–19:30
Sâmbătă
08:30–15

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.13.2022

Biopan

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Marica: - Am demarat această afacere în anul 2015. Ideea a fost foarte simplă am închiriat un spațiu care să se preteze pentru zona aceasta de brutărie, spațiu pe care ulterior   l- am cumpărat. Ușor, ușor am început să ne dezvoltăm și să ne perfecționăm atât pe zona de producție cât și pe cea de clienți ajungând în punctul în care ne aflăm acum. Eu aveam deja experiență pentru că am mai activat în acest domeniu si am decis să îmi deschid propria afacere plecând  de la premisa de a face pâine pe vatră cu ingrediente cât mai naturale fără a veni cu aport de conservanți sau amelioratori. Acesta este și motivul pentru care pâinea pe care noi o vindem este neambalată.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Marica: - Nu se pune problema unui secret. Este vorba despre seriozitate, despre felul în care abordăm clienții și despre calitatea produsului, calitate care trebuie să fie constantă și la un nivel înalt . Aici fac referire la gust, textură, compoziție. Munca îmi este apreciată și vă spun asta pentru că 90% dintre clienții actuali, au venit numai prin recomandări.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Marica: - Cu siguranță că există efort. Dacă eu sau asociata mea nu am fi fost prezenți 100% în brutărie nu cred că se mai ajungea la aceste cifre. Este nevoie de prezență fizică, de implicare însă avem și norocul unui coletiv serios. Mă motivează extraordinar aprecierea din partea clienților, recenziile pozitive. Am clienți care, după ce au consumat din produsul  nostru m- au sunat și mi- au spus că pâinea mea este foarte bună. Evident că mi- a plăcut și m- a  motivat această remarcă .

Irina:  - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Marica: - În ce privește viitorul discutăm despre o tehnologizare și o eficientizare electrică,  avem în proiect să montăm panouri solare pentru a deveni mai rentabili. Doresc să ne mărim segmentul de clienți în sensul că vreau să dezvoltăm o gamă de produse  ambalate dar la care termenul de valabilitate să nu fie influiențat de adaosul de conservanți. Vreau să implementez  o tehnologie diferită care să poată da produsului un termen de valabilitate mai lung .Cam acesta este targetul meu pentru viitorul apropiat.

 

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Marica: - Aș fi ipocrit să spun că nu mă bucură această recunoaștere din partea clienților mei,  pentru că  încă de la început acesta a fost targetul și evident mă face  mândru de reușitele muncii mele.

Le mulțumesc în primul rând pentru încrederea acordată, pentru reccenziile bune și îi asigur că în viitor  voi încerca să mențin aceeași calitate și  voi veni cu produse noi, gustoase, interesante.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Brutării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului