Ești aici Acasă Școli de dans Rise up dance sibiu
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6.6Indice de popularitate
23 evaluări - googleMaps
58 evaluări - facebook
Rise Up Dance Sibiu
0746 525 745
Strada Lungă 9
550107 Sibiu

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.20.2022

Rise Up Dance

 
Roxana:- TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?
 
Dl.Popescu:- Nu pot spune că este vorba despre un secret anume dar cu siguranță pot afirma că este vorba despre pasiune, suflet, despre familie, pentru că noi considerăm că suntem cu totii o familie de la mic la mare în care învățăm unii de la ceilalți. Iubirea, adevărul sunt ingredientele de baza.
 
Roxana:- TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în muncă dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?
 
Dl.Popescu:- După cum vă spuneam și mai devreme este vorba de a oferi ceva din ceea ce sunt, din pasiune și implicare. Un elev care intră în sala de dans este mai mult decât un simplu client, vorbim de conexiunea pe care trebuie s-o stabilești cu fiecare elev în parte, iar în momentul în care vezi pe fața lui un zâmbet atunci știi că este mulțumit.
 
Roxana:- Considerați că acest lucru v- a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?
 
Dl.Popescu:- Totul se rezumă la cine suntem, la ceea ce dobândim, la modul în care ne implicăm. Trebuie să fim noi și să facem ceea ne place și atunci nu muncești nici măcar o zi, după cum spune o vorbă. I-aș recomandă fiecărui om să facă ceea ce îi este menit să facă, îi va aduce fericire și mulțumire.
 
Roxana:- TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?
 
Dl.Popescu:- Nu m-am gândit la asta, este ceva ce vine de la sine. Dintotdeauna
am știut și am simțit că acesta este drumul
pe care îl voi urmă. În momentul în care intru în sală, în timpul fiecărui antrenament, totul devine un automatism bazat pe concentrare, motivare și voință. Este adevărat că sunt și momente în care corpul îți spune că are nevoie de odihnă, asta pe plan fizic, însă când văd rezultatele obținute mă determina să continui.
 
Roxana:- Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
 
Dl.Popescu:- În primul rând "clienți" sună prea protocolar, îmi vine greu să-i numesc așa pentru că ei sunt parte din mine și eu sunt parte din ei. Pot să le transmit deja ceea ce ei știu, că îi îmbrățișez cu multă dragoste și căldură. Le promit că vom continua împreună pe acest drum, în această magie a dansului.
 
Roxana:- Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Școli de dans . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului