Ești aici Acasă Pub-uri Supporter sports pub & grill
TOP 100 OF ROMANIA: 2022, 2021
8.8Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
8.4Indice de popularitate
1241 evaluări - googleMaps
Supporter Sports Pub & Grill
0269 218 065
Bulevardul Victoriei 26
550024 Sibiu
Duminică
12–01
Luni
09–01
Marţi
09–01
Miercuri
09–01
Joi
09–02
Vineri
09–02
Sâmbătă
12–02

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.10.2021

                                                                                Supporter Sports Pub & Grill

 

Irina: - În regulă, TOP 100 of ROMANIA a este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Va rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câstiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Ritivoiu: - Cei 20 de ani de muncă, perseverență și produse de calitate cu ingrediente de calitate. În primul rând munca întregului colectiv și a profesionalismului lor, fără de care nu poți obține o reputație bună indiferent de domeniul de activitate. Calitatea și profesionalismul sunt definitorii.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în muncă dvs zilnică.

Dl.Ritivoiu:  - Bineînțeles că necesită. Și nu doar a mea ci a întregii echipe pentru a avea un loc curat și un  cadru ambiental în care clienții noștri să se simtă bine. Munca noastră începe dimineața devreme și se termină târziu în noapte. Pentru noi, deviza " clientul nostru stăpânul nostru " este lege.

Irina: - După cum văd rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obțînând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să va mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să-i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dl.Ritivoiu: - Nu reușim să-i mulțumim pe toți, dar încercăm să mulțumim cât mai mulți dintre clienți. Scopul nostru este ca orice client care ne vizitează să revină la noi cu drag, devenind fidel. Desigur că acest lucru este foarte dificil de realizat dar acesta este scopul nostru.

Irina: - Considerați că acest lucru v- a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

Dl.Ritivoiu: - Da, dar dacă am ajuns aici se datorează mai multor factori, nu doar unuia. Perseverența în timp, calitatea serviciilor și a produselor, profesionismul personalului, experiență dobândită, toate acestea au contribuit la obținerea acestei poziții.

Irina:- TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum va mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl.Ritivoiu: - În primul rând încercăm să ne motivăm echipa, avem o echipa veche pe care încercăm cu greu s- o păstrăm de mulți ani, dacă angajații sunt mulțumiți vor transmite această stare și clienților. Fără motivație și concentrare nu poți realiza nimic.

Irina:- Va rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 al României. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl.Ritivoiu: - Aș dori să le mulțumesc pentru perseverența cu carene trec pragul, loialitate și pentru că apreciază eforturile noastre pe care le depunem ca ei să fie mulțumiți.

Irina:- Am înțeles și vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Pub-uri . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului