Ești aici Acasă Săli de sport Oxygen sports & spa
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.4Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.6 - facebook
10Indice de popularitate
634 evaluări - googleMaps
453 evaluări - facebook
Oxygen Sports & SPA
0747 101 177
Strada Pantelimon Halipa 10
700614 Iași
Duminică
07–18
Luni
06:30–22
Marţi
06:30–22
Miercuri
06:30–22
Joi
06:30–22
Vineri
06:30–22
Sâmbătă
07–18

Interviu cu laureatul

Data interviului: 09.27.2022

Oxygen Sports & SPA

 

 

Elena: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-  ați decis să activați în acest domeniu?

Dl.Florea:-- Marca Oxygen are deja 10 ani pe piața din Iași,  iar eu personal sunt manager general alacestui club de 4 luni. În ceea ce mă privește, la bază sunt kinetoterapeut cu o experiență de peste 20 ani în  domeniu, sunt formator și  la academia  Fitness Scandinavia din București , iar anterior am condus  și alte cluburi de profil.

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-   un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-  mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-   o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Florea:- Nu este un secret, este vorba de multă muncă și dorința  a oferi servicii de calitate, iar aici mă refer  la  o infrastructură care să asigure aparatură de ultimă generație pe  care noi o folosim  și desigur  este vorba de  pregătirea  și calitatea  echipei noastre -   antrenori și specialiști de top,  practic  partea umană care este  foarte importantă. Avem personal calificat,  oameni cu o experiență  de peste 20 de ani în domeniu care știu exact ce trebuie făcut atât  teoretic cât  și în practică. În viitorul apropiat  vom colabora și cu medici sportivi  tocmai în ideea în care clienții noștri să aibă   acces la servicii de calitate.

 În momentul de față suntem oficial primul  centru din România care implementează  ideea de a se lucra cu o echipă pluridisciplinară, ceea ce înseamnă  atât antrenori pe diferite obiective, cât și  nutriționiști atestați,  psihoterapeuți tocmai pentru a reuși  să rezolvăm o cauză și din spate, nu doar  pe partea  de tehnică, antrenament sau nutriție.

Noi desfășurăm activitatea într-  o clădire cu 7 nivele practitic  o clădire dedicată activității  sportive și de relaxare.

Obiectivul nostru nu  este  numai acela de a satisface necesitățile clienților noștri ci și de a crea în Iași o comunitate în ideea unei vieți mai sănătoase și mai active.

Ideile nu sunt neapărat ale noastre , au mai încercat și alții înaintea noastră ,dar sunt convins că noi   vom reuși această performanță  în Iași .

Chiar în cadrul  unui eveniment  din  Iași am făcut primul forum al sănătății în cadrul căruia   am fost pe scenă 10 specialiști pe diferite ramuri. Implementăm seminarii cu diferite  tematici tocmai pentru a furniza  cât mai multă informație pe acest  domeniu, pentru că noi ca și specialiști avem datoria de a ieși în față și de a da aceste  informații.

Am adunat în cadrul unor evenimente specialiști și de la alte cluburi  tocmai pentru a atinge  până într-   un anumit punct obiectivul. Mai departe clientul  are dreptul și libertatea de a opta  pentru clubul pe care îl preferă.

Suntem implicați deasemeni  și în proiecte comunitare și vrem să ne implicăm și în viitor atât pe plan intern cât și extern.

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl.Florea:-Motivația este cea cu care mă trezesc  zilnic. Mă trezesc la ora 5   dimineața  cu dorința  de a ajunge în vârf am acea foame ( cum o numesc eu)…și indiferent câte premii aș lua nu mă opresc, pentru că vreau să las  ceva în urma mea. Noi ca și echipă vrem  să ne aducem aportul  în  încercarea de  a îmbunătăți viețile oamenilor pe cât se poate, pentru că îndemnăm către o viață cât mai sănătoasă.

 Disciplina este esențială,  practic  management  înseamnă o bună organizare.  Încerc să armonizez viată profesională cu cea de familie,  însă nu este o povară pentru mine acest lucru pentru că activitatea pe care o desfășor este o pasiune  nu neapărat un job.  

Elena: - Top100 al ROMÂNIEI este un clasament anual. Puteți să-  mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl.Florea:- Noi ca și echipă,dorim în primul rând   să știm că aducem un grad ridicat de profesionalism și  mulțumire în rândul  clienților  noștri, cu alte cuvinte tindem spre perfecțiune.

Doresc să  ofer un All in One , mai exact  servicii cât mai diversificate ,în ideea  în  care atât copilul cât și părintele  să poată avea  posibilitatea de a face  sport și relaxare în familie.

De exemplu atunci când copilul este la cursul  de înnot părintele să poată desfășura dacă dorește, activități sportive sau de relaxare.

Obiectivul suprem este acela de a  crește ca și club unic în Iași. Apoi urmează diversitatea și extinderea. Când forumul de clienți  va  fi complet, vom apela la investitorul nostru pentru a deschide și alte cluburi  în Iași, urmând apoi să ne extindem  zonal și național.

Elena: - Vă rog să-  mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of România. Ce ați vrea să le transmiteți       clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl.Florea:-Sunt extrem de mulțumit, și vă mulțumesc pe aeastă cale și dumneavoastră  pentru ajutorul și transparența de care dați dovadă . Consider că avem nevoie de un arbitru oficial împreună bineânțeles cu  cliențîi  noștri, care să certifice faptul că am atins această performanță.

Până la urmă este un maraton  iar în acest an noi suntem în cursa finală și  cu atât mai mult ne bucură această certificare, care practic este o validare  pentru efortul zilnic al echipei noastre.

Clienților noștri (  pe care îi  considerăm o familie ) , le mulțumim că sunt alături de noi pentru că  fără ei nu am fi ajuns în acest punct , fără ei nu am putea fi în acest top.

Suntem o echipă, o familie  și doar împreună  vom ajunge  acolo unde ne dorim.

Elena: - - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Săli de sport . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului