Ești aici Acasă Transporturi Dollytrans company
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.3Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
10Indice de popularitate
297 evaluări - googleMaps
DollyTrans Company
0257 890 909
Centura Arad, DN7 km541+150
310000 Arad
Duminică
Deschis 24 de ore
Luni
Deschis 24 de ore
Marţi
Deschis 24 de ore
Miercuri
Deschis 24 de ore
Joi
Deschis 24 de ore
Vineri
Deschis 24 de ore
Sâmbătă
Deschis 24 de ore

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.13.2022

DollyTrans Company

 

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Buglea: - Am început activitatea în urmă cu 20 de ani,  în ideea de a face ceea ce îmi place. Consider că în viață este benefic să faci ceea ce îți place să faci pentru că automat ai un atu, un avantaj în reușită.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Buglea: - Pentru ceea ce am realizat până la acest moment, baza au fost:  seriozitatea , munca și corectitudinea.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Buglea: - Acest domeniu este solicitant, implică multă muncă, însă așa cum spuneam fac ceea ce îmi place și astfel am ajuns la acest nivel.

Irina:  - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Buglea: - Îmi doresc ca pe viitor să găsim cât mai mulți colaboratori serioși și da,  mi-  aș dori ca statul să ajute mai mult, pentru că  ar fi mult mai bine pentru toți.

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Buglea: -   Le mulțumesc clienților noștri pentru că sunt alături de noi și îmi doresc să fie  în continuare la fel de serioși. Imi doresc să colaborăm în continuare la fel de bine pentru că atunci va fi totul ok atât  pentru ei cât și pentru noi.Noi le oferim servicii de înalta calitate iar prin ei ne menținem pe piață.

Mă bucură această recunoaștere din partea clienților noștri pentru că ei sunt cheia succesului.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 09.07.2023

DollyTrans Company

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Buglea: - Am început această afacere în urmă cu 20 de ani că urmare pasiunii pe care o am pentru acest domeniu.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Buglea: - Să fii corect, să fii hotărât pe ceea ce faci, să lupți și să ai pasiune pentru domeniul respectiv. Acestea sunt secretele.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Buglea: - Depunem eforturi pe măsură și multă muncă pentru a obține o calitate a serviciilor cât mai mare.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Buglea: - Nu ne-am gândit să ne extindem mai mult deoarece am ajuns la un nivel foarte înalt.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Buglea: - Da, cum să nu, ne bucură foarte mult! Le transmit celor care ne cunosc să aibă încredere în continuare în noi, iar celor care nu ne cunosc le transmit să se uite la review-uri și să vadă că suntem o firmă serioasă și că vrem să mulțumim orice client care ne caută.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Transporturi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului