Ești aici Acasă Transporturi Aurel&dorina trans
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.8Nota finală
9.3Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
5 - facebook
7.5Indice de popularitate
53 evaluări - googleMaps
9 evaluări - facebook
Aurel&Dorina TRANS
0747 635 692
Strada General Gheorghe Mărdărescu 6A
410603 Oradea
Luni
09–17:30
Marţi
09–17:30
Miercuri
09–17:30
Joi
09–17:30
Vineri
09–17:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.15.2021

   Aurel & Dorina TRANS SRL

 

Ana: - Bună ziua stimate domn, numele meu este Ana de la proiectul TOP 100 of ROMANIA vă contactez pentru societatea dumneavoastră Aurel & Dorina TRANS SRL, dorim să realizăm un scurt interviu cu dvs, în calitate de administrator, întrucât compania dumneavoastră a fost inclusă în TOP 100 of ROMANIA anul acesta la categoria "Automobile și transporturi", subcategoria "Transporturi". Aveți câteva minute la dispoziție?

Dl. Pintea: - Da, spuneți va rog.

Ana: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Pintea:- Corectitudine și comunicare permanentă cu clienții noștri. Dacă nu ești corect atunci vei fi tratat la fel. Probabil și prin faptul că ne adaptăm la piață.

Ana: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în aceste top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în muncă dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să-i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dl. Pintea: - Nu reușim de fiecare dată dar noi depunem tot efortul în această direcție. Chiar pot spune că avem clienți cu care colaborăm de ani de zile și ne bucurăm că îi avem în continuare. Probabil că respectul reciproc și corectitudinea noastră au contribuit la acest aspect.

Ana: - Considerați că acest lucru v-a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

Dl. Pintea: - Prin seriozitate în primul rând. Încercăm să asigurăm un parc de mașini noi care să ofere credibilitate clienților noștri. Mă refer la garanția că mărfurile lor ajung la timp și în siguranță la destinație.

Ana: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Pintea: - Trebuie, altfel nu putem face față. Fără muncă și dedicație nu ai rezultate, doar printr-o implicare totală poți reuși. Ar mai fi de menționat și pasiunea, alt ingredient fără care nu se poate.

Ana: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Pintea: - Vreau să le mulțumesc că au apelat la serviciile noastre până acum și îi așteptăm în continuare. Le promitem că suntem la dispoziția lor cu aceeași promtitudine și corectitudine.

Ana: -  Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Transporturi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului