Ești aici Acasă Agenții de turism Star holidays
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.7Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5.6Indice de popularitate
36 evaluări - googleMaps
STAR HOLIDAYS
0721 268 750
Strada Înclinată nr. 2
052034 București
Luni
10–16
Marţi
10–16
Miercuri
10–16
Joi
10–16
Vineri
10–16
Am aparut pe piata Agentiilor de turism din Romania cu licenta de Turoperator in anul 2011 sub numele de STAR HOLIDAYS. La inceput am fost timizi dar timpul si experienta acumulata de-a lungul celor 9 ani de cand suntem impreuna ne-au invatat sa va pretuim pe fiecare in parte ca pe un partener pe viata si nu ca pe un client. Stim ca punem pasiune in ceea ce facem si stim ca o facem bine. De aceea ne-am adaptam in permanenta serviciile pentru a acoperi cat mai bine nevoile turistilor nostri. Venind in intampinarea nevoilor si pentru a oferi siguranta in transportul turistior am achizitionat in flota de transport persoane si un autocar Neoplan Tourliner de 49 locuri care poate fi inchiriat pentru diferite evenimente: transferuri de la/la aeroport pelerinaje la obiective de cult din tara si strainatate circuite si excursii pentru grupuri organizate excursii si tabere scolare organizari de evenimente de tip corporate transport angajati firme Asiguram astazi toata gama de servicii turistice si acordam atentie fiecarui turist pentru ca stim ca fiecare e diferit si are asteptari diferite de la vacanta. Ne-am adaptat tendintelor privind vanzarea serviciilor turistice si iti punem la dispozitie un website nou unde vei gasi ofertele proprii si ale partenerilor, cu tarife actualizate in permanenta. Astfel iti poti face o impresie asupra preturilor pe o anumita destinatie sau hotel si poti rezerva vacanta dorita avand siguranta ca vei beneficia de cele mai bune servicii. Pe scurt, CALATORITI, pentru ca este mai accesibil decat oricand, iar vacanta nu este un lux, ci o necesitate! Imbogatiti-va in fiecare an viata cu experiente adevarate! Agentia Star Holidays!

Interviu cu laureatul

Data interviului: 09.13.2022

STAR HOLIDAYS

 

Irina:- TOP 100 of ROMANIA  este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dl.Tuca:- Noi am lucrat în turism așa că în 2011 am înființat această agenție.

Irina:- TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-  mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Tuca: Noi ne dorim ca fiecare turist să aibă o experiență plăcută alături de noi, de altfel majoritatea turiștilor vin la noi prin recomandare.

Irina:-- TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl.Tuca: Ne place ceea ce facem și călătorim foarte mult alături de turiști.

Irina:- Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-  mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl.Tuca: Ne dorim să avem noi destinații de vacanță, să creștem numărul turiștilor și să achiziționăm noi mașini.

Irina:-Vă rog să-  mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl.Tuca: Le mulțumesc pentru încrederea acordată și le promitem că vom încerca să devenim și mai buni în vacanțele pe care le vom petrece alături de ei.

Irina:-Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

STAR HOLIDAYS

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Agenții de turism . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului