Ești aici Acasă Agenții de turism Bonjour international tour
TOP 100 OF ROMANIA: 2022
8.9Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.6 - facebook
8.3Indice de popularitate
137 evaluări - googleMaps
53 evaluări - facebook
Bonjour International Tour
0799 240 238
Strada Moților nr.15A camera 1, camera 2, etaj 2
031521 București
Luni
09:00-17:00
Marţi
09:00-17:00
Miercuri
09:00-17:00
Joi
09:00-17:00
Vineri
09:00-17:00
Deviza mea este: nu renunța, oricâte piedici ai avea, mergi mai departe că dacă ești pe drumul cel bun și Dumnezeu te ajută și îți scoate în cale oameni buni, de ajutor și de ispravă. Nu există nu se poate! Sau dacă vrei, poți! Nu e ușor să ai o agenție de turism. Ești la mijloc între turiști, alte agenții care cumpară de la tine și partenerii străini. Agențiile românești ar trebui să fie unite pentru că scopul nostru e comun. Și îți trebuie multă diplomație și uneori trebuie să taci, deși știi că ai dreptate și asta e foarte greu pentru mine, pentru că am o fire “razboinica” dar trebuie să nu dai curs provocărilor. Pentru că și în turism există concurență neloială. Și mai există și denigrări pe unele platforme online pe care eu le consider în final, tot concurență neloială.

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.06.2023

Bonjour Internațional Tour

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Nae: - M-am decis să activez în acest domeniu în anul 2019 în urma unei vizite în Egipt alături de familia mea în care am văzut Egiptul, asa cum se spune "la el acasă" și am hotărât să arăt turiștilor ceea ce contează cu adevarat si ceea ce se găseste numai in Egipt: istoria, cultura, frumusețea Mării Roșii și a Mediteranei, cât și hotelurile de 5 stele. Noi promovăm online, dar mai înainte de asta, mergem să vedem totul la fața locului și abia apoi începem să promovăm. Niciodată nu am promovat ceva ce nu am văzut. Deci în anul 2019 am decis să înființez BONJOUR INTERNAȚIONAL TOUR, a durat 2 luni și am făcut-o tour operator direct. Nu am revândut altor agenții niciun pachet. În toată această perioadă am avut propriile pachete și mi-am dorit foarte mult să dezvolt un turism de masă cu vacanțe în rândul românilor. Am promovat vacanțe la prețuri corecte pentru că am considerat că românul se poate bucura de tot ceea ce noi oferim și obținem prin campaniile acestea de Marketing la care participăm cu țările respective, obținem prețurile foarte mici și le putem oferi turiștilor atât calitate cât și condiții de 5 stele. Pentru că am vorbit de Egipt, pregătim pentru sezonul viitor, o altă nouă destinație, Al Alamein. O localitate pe coasta Mediteranei, cu multe obiective istorice, aproape de orașul Alexandria, pe care mulți turiști vor să îl vadă și unde turiștii noștri vor fi primiti la Hotelul RIXOS, unul dintre cele mai luxoase si apreciate branduri. Pentru cine a fost o dată la RIXOS, va rămâne un punct de reper si comparație pentru toate celelalte hoteluri de cinci stele.

 Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Nae: - Secretul meu?!Nu este deloc ușor. Toți oamenii greșesc în viață. Să ai o agenție de turism este foarte greu. Ești prins la mijloc între turiști, între alte agenții competitive cât și între partenerii străini care sunt foarte importanți. Agențiile românești din păcate nu sunt unite în România cum ar trebui să fie, în scopul nostru care ar trebui să fie comun. Îți trebuie multă diplomație, trebuie să știi să taci atunci când este momentul și să-i lași pe alții să vorbească, deși poate nu ești de acord cu ei. Eu sunt o fire mai războinică, dar a trebuit să învăț să nu mai dau curs provocărilor. În turism după cum știți este o concurență neloială, există foarte multe denigrări, dar principalii mei aliați sunt turiștii. Ce am urât cel mai mult în viață este minciuna, lăcomia și neseriozitatea. Prefer ca omul exact cum am spus să se bucure de tot ceea ce putem să dezvoltăm în rândul românilor prin acest turism de masă. Vom începe niște oferte pentru studenții care sunt pasionați de istorie, cultură și civilizație cu prețuri foarte atractive și chiar ieri am lansat zona cea mai luxuriantă din Egipt participând la un proiect de marketing cu ministrul turismului si antichităţii din Egipt și deviza mea în viață este să nu renunț niciodată, oricâte piedici aș avea. Trebuie să merg mai departe pe drumul cel bun, iar dacă sunt pe drumul cel bun este clar că Dumnezeu îmi va scoate în cale oameni care mă vor ajuta. Care este cea mai mare dorință a mea? Să fim sănătoși și să nu mai existe atâta răutate și invidie.

 Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Nae: - Sunt foarte multe agenții pentru o populație foarte mică și exact cum am spus preferăm să nu dăm acel discount către agențiile revânzatoare și să oferim prețuri atractive turiștilor. Să avem turism de masă, să ne adresăm tuturor categoriilor de turiști. Deci punem foarte mult accent pe turiști. Am făcut programe unice, programe care au fost prezentate mai departe de către parteneri. Au fost concepute de mine. Am ales zone care nu au fost vizitate până acum de către români. Am vrut să ieșim puțin din tiparul clasic și să le oferim altceva, să le oferim în primul rând siguranță. E foarte important ca partenerul de la destinație să fie unul de încredere pentru că atunci când nu ai un partener de încredere la destinație este foarte greu. Turiștii au trecut prin ce au trecut în pandemie, au devenit mult mai sceptici, mult mai curioși, caută, se interesează, dar cu siguranță vom reuși să facem față și în acest an cu proiectele pe care le avem pentru că deja am început să le lansăm și ne ducem să le promovăm live. Lumea le va vedea și atunci ne vom menține cu destinațiile noastre. Este o ambiție personală să dovedesc că Bonjour este un partener de încredere pentru că am traversat cea mai grea perioadă din pandemie cu o creștere foarte mare, așa că nu pot să spun că pandemia s-a simțit în turism. Oamenii au fost dornici să plece. Faptul că le-am rambursat banii în pandemie a fost o încercare foarte grea, dar totodată aceste lucruri îți aduc satisfacții pentru că un turist fericit îți aduce alți zece turiști, poate chiar mai mulți. Am lansat în acest an și Antalya, dar la fel intrăm diferit pe o altă zonă: Alanya. Pentru mine să nu fac ce fac alte agenții este o provocare pe care trebuie să o reușesc până la urmă. E ca și cum aș duce o luptă cu un proiect pe care trebuie să îl termin: să nu fac ce face lumea, să ies din tipar. Ok, toate agențiile vor Antalya, iar eu nu vreau numai Antalya, eu vreau Alanya! De ce? Pentru ca este o zonă minunată. Pentru că are hoteluri luxoase și unul chiar construit în 2020. Aici, în Octombrie era plin de români, nu aveai loc. Are o structură diferită. Începea parterul de la etajul 9. Sunt foarte multe locuri de vizitat în zonă și de aceea dorim să ieșim puțin din tiparul clasic.

 Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Nae: - Dorim să promovăm mai multe locuri din țară. Știu că vom reuși și sper că vom reuși să dezvoltăm și România, iar pe lângă aceste proiecte avem și alte proiecte pe care încă nu vi le pot dezvălui.

 Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Nae: - Da, sunt mulțumită de munca mea, de tot ceea ce am reușit să fac. Foarte mulți turiști au fost alături de mine tot timpul, foarte mulți turiști mă încurajează și țin să le transmit că voi fi același om care m-au cunoscut, că nu mă voi schimba niciodată și că voi fi alături de ei tot timpul indiferent de situație. Vreau să le transmit să continue să aibă încredere in mine și pe lângă faptul că voi lupta să remediez toate neajunsurile apărute, voi oferi turiștilor vacanțe minunate în locuri speciale!

 Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour Bonjour International Tour

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Agenții de turism . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului