TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
6.1Indice de popularitate
58 evaluări - googleMaps
4 evaluări - facebook
La Matei
0724 332 843
Strada Mărășești 222
107592 Ploiești
Luni
07:30–18
Marţi
07:30–18
Miercuri
07:30–18
Joi
07:30–18
Vineri
07:30–18
Sâmbătă
07:30–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.21.2022

La Matei

 

Elena: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dl.Alexandru: - Mi- am început activitatea în acest business începând cu anul  2012 însă,  în cazul meu  nu a fost o pasiune pentru că eu la bază sunt inginer mecanic. Pur și simplu am construit o casă în anul 2010 și mi- am dat seama că acesta este domeniul pe care trebuie să merg.

Elena: -  TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Alexandru: - Discutăm despre seriozitate, despre promptitudine, de altfel  noi și livrăm marfa către clienții din județ total gratuit, fără nici un cost suplimentar . De asemeni costurile noastre sunt sub costurile  din magazinele de bricolaj.

Un alt atu în cazul nostru îl reprezintă  rapiditatea de a interacționa cu clienul, pentru că  dacă clientul are urgent nevoie de o ofertă, în maxim 10 minute oferta este făcută, ceea ce concurența mea nu asigură.

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și ea  companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl.Alexandru: - Pur și simplu mi- a intrat în sânge și de aici totul a plecat de la sine. În acest business este implicată și familia, suntem implicați atât financiar cât și emoțional. În momentul în care vezi că treaba merge,că satisfacția financiară apare, că  ai și libertatea de a face ceea ce dorești,  de a pleca atunci când dorești într- un concediu de exemplu, că nu ești limitat,  ei bine atunci te simți motivat. Evident acest lucru nu înseamnă că nu sunt  la firmă zi lumină  pentru că este esențial să fiu printre angajați și clienți.

Elena: - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl.Alexandru: - Noi mai avem deschis un punct de lucru iar dacă aș găsi oameni serioși atunci aș putea  deschide mult mai multe puncte de lucru în Ploiești și în SE, astfel încât să nu existe cartier fără La Matei.

Singura problemă de care mă lovesc și care mă deranjează, sunt neseriozitatea și furtul. La mine în firmă am o regulă foarte clară aceea de a nu mă minți și de a nu mă fura, iar angajații mei cunosc acest aspect.

Elena: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl.Alexandru: - Sunt mulțumit de această nominalizare pentru Top 100 cu atât mai mult cu cât vine în urma  recenziilor pozitive din partea clienților mei, dar în același timp trebuie să recunosc că sunt și puțin surprins.

Vreau să le mulțumesc clienților mei pentru aprecieri, le promit că voi fi alături de ei, sper să nu- i dezamăgesc și îi  aștept în continuare pentru că îmi doresc să ne dezvoltăm împreună.

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 08.01.2023

La Matei

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Matei: - M-am apucat de construcția unei case în 2010. În perioada aceea am văzut ce reprezintă toată piața de materiale de construcții și  în 2012 dispuneam de niște bani  și m-am hotărât să deschid această firmă.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Matei: - Consider că secretul constă în foarte multă muncă și bineînțeles în multă implicare. Nu am pus accent pe vacanțe, nu am pus accent pe nimic, numai pe implicare.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Matei: - Calitatea trebuie menținută în mare parte de către mine, de către fondator cu foarte multă implicare și zile pierdute.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Matei: - Mă ajută foarte mult familia: soția și copiii. Suntem toți uniți și tragem toți la aceeași căruță. Culegem și rezultatele. Avem o viață bună, nu ducem lipsă de nimic și este totul în regulă.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Matei: - Ca și perspectivă de viitor doresc să-mi deschid un depozit central și undeva la vreo 20 de magazine prezente în piață.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Matei: - Da, sunt mulțumit! Atât cât ei ne sunt alături și noi le vom fi alături. De asemenea îi așteptăm în continuare să calce pragul firmei noastre și vreau să le mai spun că încercăm să creștem cât mai mult pentru a fi mulțumiți de serviciile noastre!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Materiale de construcții . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului