Ești aici Acasă Materiale de construcții Dumi serv srl
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.6Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
7.5Indice de popularitate
143 evaluări - googleMaps
Dumi Serv Srl
0734 454 423
Șoseaua Alexandriei 288
077025 Bragadiru
Luni
08–18
Marţi
08–18
Miercuri
08–18
Joi
08–18
Vineri
08–18
Sâmbătă
08–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.03.2022

 DUMI - SERV SRL

 

Irina: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Dumitrescu: -  Am început activitatea în acest domeniu în anul 1994 și este o afaccere de familie. Am început din pasiunea  pentru ceea ce facem  dar și din nevoie  și iată  că în timp a devenit un proiect de succes. Am reușit să ne câștigăm un nume pe piață și  tocmai de aceea  marea majoritare a clienților vin din recomandări. Posibil să mai fie și  clienți nemulțumiți pentru că din punctul meu de vedere este foarte dificil  să îi mulțumești pe absolut toți în aceeasi măsură.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Dumitrescu: -  Este vorba în primul rând despre seriozitate, despre calitatea serviciilor pe care le prestăm  și rezolvarea  cât mai rapidă a minusurilor atunci când  apar.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Dumitrescu: -  Sunt momente  în care se depun  eforturi supraomenești  pentru ca totul să fie așa cum trebuie, iar dorința  aceasta de a tinde spre perfecțiune mă motivează, cu atât mai mult, așa cum vă spuneam,  cu cât este  o afacere de familie.

Pentru a ajunge la acest nivel la care ne aflăm acum , s- a muncit enorm  și îmi  dau în continuare  tot concursul pentru a ajunge și mai sus astfel încât , afacerea să poată fi preluată  și dusă mai departe de copiii , apoi de nepoții  mei.Asta îmi doresc. De aici și motivația.

 Irina:  - Top100 al ROMANIEI  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Dumitrescu:  Printre viitoarele obiective se numără și mărirea cifrei de afaceri, mărirea punctelor de lucru, mărirea numărului de angajați,  pe asta ne axăm în următoarea perioadă.

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of România. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Dumitrescu: - Sigur că sunt fericit și mândru pentru această recunoaștere, însă  și aici mă reântorc la obiective, îmi doresc să fiu în topul primilor 50, atunci voi fi și mai fericit!

Vreau să  mulțumesc  clienților noștri  pentru că au avut și au în continuare încredere în noi. Datorită lor am ajuns în punctul în care ne aflăm astăzi și le suntem recunoscători.

 Irina: -Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Materiale de construcții . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului