Ești aici Acasă Notariate Birou notarial mariana mocanu
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.4Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
6.6Indice de popularitate
64 evaluări - googleMaps
BIROU NOTARIAL MARIANA MOCANU
0240 562 024
Str. Mihai Viteazul, Nr. 9, Babadag, Tulcea,
825100 Babadag
Luni
08–16
Marţi
08–16
Miercuri
08–16
Joi
08–16
Vineri
08–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 08.24.2022

BIROU NOTARIAL MARIANA MOCANU

 

Elena: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Mocanu: - Din perioada studenției, mai exact de pe la 18 ani m- am decis să lucrez în domeniul notarial.

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Mocanu: -  Nu știu care este secretul. În afară de faptul că îmi iubesc clienții, îmi fac meseria cu dăruire, dragoste și compasiune față de oameni.

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Mocanu: - Printr- un program bine definit și respectat, între 8 și 15 sau 16, dar sunt situații când un client nu poate veni în acest interval orar și atunci stau și peste.

Elena: - Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Mocanu: - Îmi doresc să fiu sănătoasă și să am putere de muncă.

Elena: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2022 TOP 100 of România. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Mocanu: - În primul rând le urez multă sănătate și îi aștept cu drag oricând au nevoie de serviciile mele.

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 07.07.2023

BIROU NOTARIAL MARIANA MOCANU

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Mocanu: - Sincer mi-ar fi plăcut să fiu medic sau stewardesă. M-am angajat la vârsta de 18 ani în sistemul notarial asta însemnând acum 45 de ani în urmă, sistem notarial care era de fapt "Cenușăreasa Justiției". Așa se spunea pe vremea aceea. La acea vreme m-am angajat ca secretară pentru că mi-a plăcut foarte mult, mi-au plăcut foarte mult cataloagele, registrele apoi pășeam într-un domeniu în care am constatat că munca cu omul contează foarte mult și respectul față de om și a-l înțelege pe om. De-a lungul timpului am înțeles că a trebuit să înțeleg și să aud ceea ce nu se vorbește, dar să aud și să citesc gândurile omului și să citesc paginile nescrise. Ce înseamnă acest lucru? Că omul ascunde multe și mi-a plăcut această descifrare a ideilor și a gândurilor omului respectiv. Mi-a plăcut strategia. Mi-a plăcut munca de notar. Fiind un domeniu vast, la acea vreme ca secretar mi-am dat seama că trebuie să cunoști foarte mult drept civil, dreptul familiei, drept comercial, drept fiscal, de toate motiv pentru care m-a ambiționat și am terminat Facultatea de Drept și am spus că altă profesie nu vreau decât notar și așa am ajuns să profesez această meserie pentru că mi-a plăcut munca de notariat, mi-au plăcut moștenirile, actele, mi-a plăcut să lucrez cu omul.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Mocanu: - Consider că acel proverb: "Vorba dulce mult aduce" este foarte adevărat și se numără printre secretele mele. De asemenea contează foarte mult să fii un om popular și să vorbești pe limba omului. Mă pun în locul clientului și dacă eu mă respect pe mine, trebuie să respect și clientul.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Mocanu: - Sunt eforturi. Eforturi în ce sens? În sensul că încerc să depășesc orele de program,de somn, de odihnă și de concedii ca să pot să rezolv problema oamenilor și să le rezolv în modul cel mai corect. Acest lucru înseamnă că citesc și foarte mult.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dna. Mocanu: - Mă simt motivată și concentrată datorită iubirii pe care o am față de profesie și de oameni.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Mocanu: - Să-mi dea Dumnezeu sănătate să pot munci cât mai mult atât cât să văd oamenii că pleacă mulțumiți din birou și cu zâmbetul pe buze.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Mocanu:  - Clienților le transmit să aibă încredere în noi, în activitatea noastră și în munca notarului că știe ce face. Toți notarii ne punem sufletul și inima în activitate. De asemenea vreau să le transmit multă sănătate!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Notariate . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului