Ești aici Acasă Notariate Notar public mihai sabina - birou individual notarial jura
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
8.8Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - facebook
6.3Indice de popularitate
52 evaluări - facebook
Notar Public Mihai Sabina - Birou Individual... Notar Public Mihai Sabina - Birou Individual Notarial Jura
745 344 330
Bdul Ferdinand I nr.18
021381 Bucharest
Luni
10:00-18:00
Marţi
10:00-18:00
Miercuri
10:00-18:00
Joi
10:00-18:00
Vineri
10:00-18:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.10.2021

            BIN. JURA (NOTAR PUBLIC MIHAI SABINA)

 

    Irina:   - TOP 100 of ROMANIA  este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

BIN. JURA: 

- Disponibilitatea în primul rând. De la 9:30 până uneori la ora 20 sunt la dispoziția cetățenilor. Apoi răbdarea de a asculta oamenii, de a- i înțelege și atenția la detalii.  Spun asta pentru că lucrăm cu documente care pot afecta viața unui om dacă le tratăm cu superficialitate.

Irina: 

- TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

BIN. JURA:

- Cu greu, este adevărat. Și cu muncă, foarte multă muncă. Eu, ca notar, trebuie să vorbesc cu fiecare client în parte, dovadă este faptul că eu v- am răspuns la telefon, dar asta este meseria noastră, altfel nu se poate.

Irina:  

- Considerați că acest lucru v- a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

BIN. JURA:

 

- Da, sigur, plus faptul că am o gamă de acte la care nu se pricep mulți. Și cel mai important aspect este că sunt un bun psiholog, reușesc să- i înțeleg și să empatizez cu ei. A cunoaște legea nu este de multe ori cel mai important lucru în relația cu ceilalți, ci a le explică și a- i face să înțeleagă ceea ce este legal și ce nu, acest lucru primează.



Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

BIN. JURA:

 

- Motivația o reprezintă meseria de notar în sine. În ceea ce privește concentrarea, cum am spus, este un lucru absolut necesar, nu îți poți permite nici o eroare în acte, trebuie să le verifici de mai multe ori înainte să le semnezi. Dacă există vorba "semnezi că primarul", în meseria noastră nu există așa ceva.

Irina: 

- Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 al României. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

BIN. JURA:

 

- Le-aș dori mai multă liniște în acest an dificil din cauza pandemiei, în care lumea devine din ce în ce mai agitată. Iar telefonul și ușa mea rămân în continuare deschise.



Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcuta de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Notariate . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului