Ești aici Acasă Cofetării Dulce - cofeturi artizanale
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.3Indice de popularitate
41 evaluări - googleMaps
20 evaluări - facebook
Dulce - cofeturi artizanale
0746 112 608
Principală 67A
727481 Țibeni
Duminică
10–21
Miercuri
10–21
Joi
10–21
Vineri
10–21
Sâmbătă
10–21

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.06.2022
Data interviului: 10.06.2022

 Dulce - cofeturi artizanale

 

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Ungureanu: - Am început  să activez în acest domeniu în anul  2016 din  pură pasiune pentru dulciuri  intrucat că eu la bază am fost cadru didactic,  mai exact învățătoare.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezentă  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Ungureanu: - Nu l-  aș numi neapărat un secret însă este clar că pasiunea pentru dulciuri m-  a direcționat către acest domeniu. Un  plus în cazul nostru este  calitatea ingredientelor pe care le folosim. Nu facem rabat de la calitate, folosim pe cât posibil ingrediente  cât mai naturale.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Ungureanu: - Este multă muncă, necesită mult timp  dar asta mi-  am dorit să fac și îmi dau tot concursul ca totul să iasă bine.  Incerc să fac puțin diferit lucrurile, încerc să aduc pe piață ceva nou  și sper să reușesc 100%. Motivația vine dealtfel din plăcerea cu care îmi desfășor activitatea , din rezultatele pozitive și din faptul că ai noștri clienți sunt mulțumiți și revin.

Irina:  - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Ungureanu: - Nu m-  am gândit la un viitor foarte îndepărtat  o luăm cu pași mărunți. Însă obiectivul este acela de a ne  păstra clienții actuali, de a câstiga noi clienți , de a realiza  produse cât mai bune, curate și deosebite.

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Ungureanu: - Da mă bucură, până la urmă orice apreciere și orice cuvânt bun bucură.

 Clienților noștri le mulțumesc pentru susținere, îi aștept în continuare să ne calce pragul și promitem că și pe viitor ne vom da silința să îi încântăm cu produsele noastre.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cofetării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului