Ești aici Acasă Cofetării Cofetaria sweetevy
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.4Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
4.5 - facebook
10Indice de popularitate
991 evaluări - googleMaps
112 evaluări - facebook
Cofetaria SweetEvy
0765 249 105
Șoseaua Sălaj
București
Duminică
08:30–20
Luni
08:30–21
Marţi
08:30–21
Miercuri
08:30–21
Joi
08:30–21
Vineri
08:30–21
Sâmbătă
08:30–21

Interviu cu laureatul

Data interviului: 07.05.2023

Cofetaria SweetEvy

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Bratcoveanu: - Am început activitatea în urmă cu aproape 10 ani. Până să începem activitatea aceasta, am lucrat în domeniul panificației, un domeniu care ajunsese pe linia de plutire și am zis că cel mai bine este să facem ceva mai complicat, dar mai frumos și așa ne-am hotărât să deschidem această cofetărie.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Bratcoveanu: - Întotdeauna am încercat să înțelegem clientul. Am pus clientul pe primul loc făcând ceea ce ne place și nouă. Nu am dat niciodată un produs doar de dragul de a-l da, mai întâi am gustat noi, am avut referințele noastre și am încercat să fim cât putem de obiectivi dacă nu ne place ceva și apoi să-i dăm clientului produsul final și cred că acest lucru a contribuit la succes. Întotdeauna am încercat să facem lucrul așa cum ne-ar fi plăcut și nouă dacă am fi fost noi în locul clientului.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dna. Bratcoveanu: - În domeniul producției rămâi tot timpul focusat. Tot timpul ai parte de noutăți. Nu e o monotonie. Trebuie să îți și placă ceea ce faci, iar nouă ne place. Echipa mea e destul de tânără. Am doar 2 cofetari care sunt mai experimentați , restul sunt doar tineri și cumva lucrul acesta a contat.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Bratcoveanu: - Sincer inițial am vrut să mai deschidem câteva locații, dar până la urmă am rămas la o singură locație pentru că este foarte greu să îți menții calitatea cu adevărat. Nu te poți clona pentru a merge în celelalte locații și nu poți să stai tot timpul și automat numele nostru nu vreau să fie asociat cu produse vechi. Pe noi ne caracterizează: prospețimea și calitatea. Nu am vândut niciodată un produs vechi. Am avut numai produse noi. Și de aceea rămânem aici și dorim să menținem cât mai mult calitatea și chiar să scoatem produse noi cât mai multe, de ce nu?

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Bratcoveanu:  - Da, mă bucură, vă dați seama! Este o satisfacție că vine din partea clienților. Este o satisfacție să vedem recenziile de pe Google și de pe Facebook și faptul că sunt clienți care vin aici și ne mulțumesc sau ne trimit mesaje de mulțumire pe Facebook, că de fapt noi pentru asta lucrăm: pentru satisfacția clienților.  Dacă clienții sunt satisfăcuți, automat și noi muncim cu drag și satisfacțiile vor veni. Le transmit clienților să aibă încredere în noi că ne vom menține la fel și vom încerca să ne îmbunătățim calitatea produselor din ce în ce mai mult și pentru cei ce nu au încercat produsele noastre le transmit să nu fie sceptici din cauza prețului sau al zonei în care suntem: măcar o dată să vină să cumpere prăjituri de la noi.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cofetării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului