Ești aici Acasă Magazine rochii de mireasă Wedding atelier - rochii de mireasa
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
4.8 - facebook
8.6Indice de popularitate
215 evaluări - googleMaps
10 evaluări - facebook
Wedding Atelier - Rochii de mireasa
0749 687 361
Strada Vaselor 10
021253 București
Luni
09–19
Marţi
09–19
Miercuri
09–19
Joi
09–19
Vineri
09–19
Sâmbătă
09–15

Interviu cu laureatul

Data interviului: 08.24.2022

Wedding Atelier - Rochii de mireasă

 

Elena: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Manolache: - Noi am început în anul 2013 cu un atelier de croitorie pentru bărbați, mai exact costume de ceremonie și, cum majoritatea domnilor veneau însoțiți de doamne care ne întrebau dacă facem și rochii pentru femei, din 2017 am decis să începem să facem și rochii de nuntă. Lucrăm doar la comandă, nu avem nimic pe stoc.

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Manolache: -  Prin foarte multă muncă, seriozitate și implicare 100%. Mai contează și faptul că noi facem croitoria cum se făcea odată, lucrăm în proporție de 90% manual.

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Manolache: - Motivația vine din faptul că ne place ceea ce facem, iar satifacția pe care o vedem pe fața clienților ne determină să continuăm. Am avut mirese care în momentul în care au văzut cum a ieșit rochia și cum arată în ea au plâns de emoție și bucurie.

Elena: - Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Manolache: - Sperăm să ducem acest brand și în alte localități, dar în contextul actual cu războiul la graniță și cu experiența pandemiei nu ne asumăm riscul să mai deschidem un alt magazin.

Elena: - Vă rog să- mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Manolache: - Celor care ne- au trecut pragul le mulțumim, le urăm casă de piatră și îi așteptăm să revină cu ocazia altor evenimente care au loc în viața lor. Pentru cei care se gândesc să vină, îi așteptăm să se convingă singuri de calitatea produselor noastre.

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 06.28.2023

Wedding Atelier - Rochii de mireasa

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Manolache: - În urmă cu câțiva ani am avut un atelier de croitorie pe partea bărbătească și ne-am hotărât să deschidem acest atelier de rochii de mireasă și de seară  datorită cererii doamnelor care însoțeau bărbații la atelier.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Manolache: - Consider că secretul constă în multă muncă și bineînțeles în seriozitate.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Manolache: - Mă mențin motivat și concentrat in primul rând pentru că facem ceea ce ne place. Este un business pe care îl facem din plăcere, nu neapărat pentru bani și atunci să zic așa că nu ne este foarte greu. Făcând din plăcere și având și rezultatele dorite atunci ai cea mai mare satisfacție.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Manolache: - Ca și perspectivă de viitor ne dorim foarte mult să ne mărim businessul, să deschidem ateliere și în alte orașe din țară.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Manolache: - Da, normal că suntem mulțumiți pentru că ceea ce facem nu e în zadar și că suntem apreciați pentru ceea ce facem. Da vreau să le transmit clientelor că le mulțumim, că le așteptăm în continuare la noi într-un număr cât mai mare chiar dacă nu cumpără și vin să ne văd doar produsele. Acesta este un plus pentru că vin și ne văd produsele și din experiență majoritatea clientelor care ne-au călcat pragul nu au mai plecat ori s-au întors. Așadar le mulțumim și le urăm: "Casă de piatră" celor care au fost la noi, iar celor care urmează să vină măcar să vină să vadă produsele noastre, să le compare și apoi să rămână la aprecierea lor de unde cumpără, iar cel mai bun să câștige.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine rochii de mireasă . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului