Ești aici Acasă Magazine rochii de mireasă L'atelier ioana călin
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.7Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
4.6 - facebook
7.6Indice de popularitate
6 evaluări - googleMaps
152 evaluări - facebook
L'Atelier Ioana Călin
0742 884 589
Strada Constantin Brâncoveanu nr 7
440026 Satu Mare
Luni
09–16
Marţi
09–16
Miercuri
09–16
Joi
09–16
Vineri
09–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 06.30.2023

L'Atelier Ioana Călin

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Călin: - Lucrez oarecum dintotdeauna în domeniul acesta, dar brand-ul are 15 ani de când l-am deschis.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Călin: - Cu siguranță doar faptul că am iubit meseria asta de la început, mama fiind croitoreasă am prins de la ea drag de croitorie și ulterior de design bineînțeles. Am trecut prin toate fazele în acest domeniu așa că prima fază a fost croitoria. Deci secretul constă în primul rând în dragostea față de meserie și apoi perseverență, adică nu am renunțat niciodată și aici mă refer la faptul că și atunci când au fost momente mai nefavorabile pentru mine am continuat să fac această meserie, deci nu m-a putut împiedica absolut nimic să renunț. Așadar secretul constă în perseverență și în faptul că iubesc această meserie.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Călin: - După cum v-am spus: nu există altceva pentru mine decât designul. Așa m-am născut și cu siguranță asta o să fac toată viață. Nu mi-e foarte greu să mă țin concentrată pentru că face parte din viața mea și atunci niciodată nu simt că muncesc. E un stil de viață pentru mine.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Călin: - În fiecare an îmi fac de exemplu tot planul pentru anul acesta, pentru următorii 5 ani, pentru următorii 10 ani și atunci tot timpul am țeluri de atins. Întotdeauna mi-am atins oarecum țelurile, dar mi-am făcut altele noi și atunci îmi doresc foarte mult să mă extind și internațional deși deja am un salon la Roma de 4 ani, deci internațional deja sunt prezentă, dar îmi doresc să deschid mai mult puncte în afara țării. Și atunci cam acestea sunt țelurile mele pe care pot să vi le spun.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Călin:  - Cum să nu, absolut! E una dintre chestiile care mă fac să merg mai departe, care îmi dau un imbold, care îmi dau aripi să zic așa. Normal că atunci când le văd pe ele fericite, eu sunt și mai fericită și de fiecare dată când vin în salon la mine le spun: Intenția mea e exact ca și a voastră dacă nu și mai mare de atât în sensul că voi veniți aici că vă doriți să aveți cele mai frumoase rochii, iar eu îmi doresc să vă fac cele mai frumoase rochii pentru că voi vă doriți să fiți frumoase în ziua nunții, eu îmi doresc să fiți frumoase în ziua nunții pentru că și eu sunt femeie și știu ce înseamnă și pe cealaltă parte îmi doresc ca business-ul meu să fie cât mai mare și atunci o clientă mulțumită îmi aduce alte 5 cliente și intenția mea e egal proporțională cu a lor și atunci eu dau absolut tot ce pot pentru fiecare rochie pe care o fac.

Clientelor și tuturor femeilor le transmit să se aprecieze și să-și dea valoare. Eu fac rochii de mireasă și atunci în ziua nunții lor ele trebuie să fie perfecte, trebuie să strălucească, trebuie să fie așa cum s-au visat că vor fi în ziua aceea toată viața. Sunt persoane de exemplu care de mici își visează ziua nunții și atunci nu trebuie să facă rabat de la absolut nimic pentru ziua respectivă, adică trebuie să-și creeze o zi perfectă și atunci să colaboreze cu persoane în care au încredere, în care cred că o să le satisfacă dorințele lor, eu vorbesc aici de rochia de mireasă care e foarte importantă pentru noi, femeile și să se simtă frumoase pentru că degeaba au o rochie frumoasă dacă nu o poartă cu o anumită strălucire în ziua respectivă, să se iubească, să fie fericite în ziua aceea că nu e doar o zi, ci e o zi pentru toată viață.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine rochii de mireasă . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului