Ești aici Acasă Veterinar Vet consult
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2021
8.9Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
8.6Indice de popularitate
527 evaluări - googleMaps
VET CONSULT
0239 627 204
Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 16
Brăila
Duminică
08–14
Luni
08–21
Marţi
08–21
Miercuri
08–21
Joi
08–21
Vineri
08–21
Sâmbătă
08–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 12.14.2021

  VET CONSULT SRL

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să- mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună că această pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Căpățână:-  Categoric din calitatea serviciilor oferite. Noi nu facem rabat la calitate, oferim cele mai bune servicii și tratamente pacienților noștri chiar dacă de multe ori ieșim în pierdere. Cel mai important lucru pentru noi este să avem clienți mulțumiți, asta aduce și recenzii pozitive.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în aceste top nu este un lucru deloc ușor. După cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în muncă dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obțînând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumești pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dl.Căpățână: - Cum spuneam, noi recomandăm clienților noștri cele mai bune tratamente pentru animăluțe, activitatea profesională a clinicii se axează pe calitate. Am investit foarte mult pentru a avea dotări de top, personalul nostru este foarte bine pregătit, chiar dacă durează uneori și ani buni. Pe de altă parte, relația corectă pe care o dezvoltăm cu proprietarii, modul în care le explicăm, toate aceste lucruri adunate duc la satisfacția clienților noștri.

Irina:- Considerați că acest lucru v- a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

Dl.Căpățână:- Da. Mai ales prin calitatea personalului nostru și dotările de top care ne diferențiază în mod clar de alții. Plus muncă și dedicație pentru meseria pe care ne- am ales- o.

 

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

 

Dl.Căpățână:- Am pornit pe acest drum și trebuie să continuăm tot așa. Dragostea pentru animăluțe ne motivează iar meseria noastră ne obligă să fim concentrați în permanentă.

 

Irina:- Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

 

Dl.Căpățână: - Da, mă bucură prezența în TOP 100, când mi-ați spus chiar mi- am chemat toți colegii și a fost o bucurie în cadrul firmei. Pentru clienții noștri avem același mesaj de dragoste că și până acum și le urez să ne vedem cât mai rar, totuși suntem o clinică veterinară, și multă sănătate dumnealor și animalutelor lor.

 

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 07.24.2023

VET CONSULT SRL

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Căpățînă: - Am început să activez în acest domeniu în urmă cu mulți ani în urmă. E vorba de pe când eram student și anume în anii 1990. Încă din studenție am început să-mi achiziționez cu posibilități materiale reduse un minim de instrumentar. Am absolvit în anul1995. Nu aveam posibilitatea materială ca să-mi fac o clinică la vremea respectivă. Am lucrat și în sistemul de stat. Am lucrat și apoi am deschis și eu un mic cabinet prin anii 1999 și de atunci lucrez în domeniu și pe măsură ce am reușit să acumulez un minim de capital, totul s-a întors în clinica care există la momentul acesta, clinică care a reușit anul acesta să poată să genereze și un nou cabinet, un alt punct de lucru. Acum am 2 puncte de lucru.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Căpățînă: - Seriozitatea. Acesta este termenul ce definește această dezvoltare permanentă și consolidare în poziția aceasta a clinicilor veterinare. Am încercat să fim serioși de fiecare dată.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Căpățînă: - Pentru a ține clinica și activitatea la un nivel bun, practic banii sunt permanent în clinică pentru că nu poți să oferi servicii de top cu tehnologie, cu aparatura anilor 1990. Permanent trebuie să fii upgradat la noutățile medicale, tehnologice, biologice pentru ca să poți să ții nivelul ridicat. Acest lucru înseamnă într-o exprimare mai simplistă că acei bănuți pe care reușești să-i faci în interiorul firmei nu sunt toți pentru casă , ci sunt tot pentru dezvoltarea firmei. Acesta este motorul de fapt.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Căpățînă: - Acest lucru mi-am dorit dintotdeauna. E a doua natură. Nici nu aș putea să mă schimb. Deja am niște ani și nu mai e cazul să mă mai schimb. Dacă nu am reușit până acum, de acum încolo cu certitudine, deci asta mi-am dorit, asta fac și fac cu plăcere. Ca orice lucru pe care îl faci cu drag, nu te obosește, nu te tracasează, nu te supără, ba din contră  bucuriile din activitate sunt și bucurii interioare care sunt împărtășite și în interiorul familiei și în relația cu prietenii și în anturaj.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Căpățînă: - Mi-aș dori ca firma să urce în permanență și de acum îmi pun problema să pregătesc oameni pentru a duce Vet Consult mai departe. Sunt în etapa în care am acest potențial intelectual și fizic, dar anii trec și acum trebuie să pregătesc oamenii care să ducă Vet Consult mai departe.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Căpățînă: - Bineînțeles că mă bucură. Mulțumirile care vin din partea clienților și aprecierea aceasta de a fi în Top 100 efectiv mă hrănesc și îmi dau energie. În primul rând aș dori să le adresez tuturor multă sănătate, cel mai important lucru în viața unui om: multă sănătate și pentru ei și pentru animalele de companie pe care le au, iar Vet Consult își va onora promisiunea de a le oferi servicii de calitate atunci când trebuie, la timpul oportun și la un preț rezonabil.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Veterinar . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului