Ești aici Acasă Veterinar Radius vet
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
4.7 - facebook
6.9Indice de popularitate
218 evaluări - googleMaps
70 evaluări - facebook
Radius Vet
031 430 3561
Strada Vasile Lascăr 191
București
Duminică
10–14
Luni
10–21
Marţi
10–21
Miercuri
10–21
Joi
10–21
Vineri
10–21
Sâmbătă
10–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 11.11.2022

Radius Vet

Andreea: - TOP 100 of România este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?
Dna. Nicole Bergmann: - Am început să activez în acest domeniu în urmă cu 15 ani.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?
Dna. Nicole Bergmann: - În principiu, secretul constă în serviciile care sunt de top, dar și în competența profesională a medicilor.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?
Dna. Nicole Bergmann: - Din punctul meu de vedere dacă ai colegi care înțeleg și activează cum trebuie, ar trebui să meargă orice business. În principiu e greu de coordonat și de muncit cu omul, de aceea ne-am și ales ca meseria noastră să fie pe animăluțe, dar totul ar trebui să funcționeze cu răbdare și perseverență.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?
Dna. Nicole Bergmann: - Dorim ca pe viitor să ne extindem, acesta ar fi idealul și în principiu să avem o evoluție din ce în ce mai bună, adică standardele să fie cât mai ridicate.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMÂNIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.
Dna. Nicole Bergmann: - Din punctul meu de vedere ar trebui să fie foarte atenți la managementul pe care îl au cu animăluțul acasă, adică să verifice orice schimbare a comportamentului și să fie prompți în ceea ce privește sănătatea lor în cazul în care nu se simt bine sau sunt apatici, să ne calce pragul cât mai repede. Deci să preveniți și să fiți prompți în ceea ce privește sănătatea animăluțului de companie.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 07.05.2023

Radius Vet

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Sfura: - Noi ca și clinică suntem deschiși de foarte mulți ani dar acum aproximativ 2 ani jumătate clinica a fost preluată de către administratorul actual și de atunci practic au început schimbările: dotarea cu aparatură, rebranduirea, renovarea spațiului, investiția în Marketing și practic așa am ajuns aici acum.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Sfura: - Consider că secretul constă în implicarea medicilor în rezolvarea cazurilor și bineînțeles în fidelizarea clienților.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Sfura: - Mă mențin motivată și concentrată pentru că și satisfacțiile sunt pe măsură.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Sfura: - Ca și perspectivă de viitor dorim să deschidem o locație mult mai mare tot în București.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Sfura:  - Normal că mă bucură! Le transmit clienților că la noi poate să apeleze pentru orice serviciu medical veterinar. De asemenea le mulțumim că apelează la serviciile noastre și vreau să le mai spun că îi așteptăm în continuare oricând au nevoie cu aceeași dedicare și cu aceeași promptitudine!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Veterinar . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului