Ești aici Acasă Veterinar Daroczi vet clinic
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.1Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
4.9 - facebook
7.6Indice de popularitate
299 evaluări - googleMaps
86 evaluări - facebook
Daroczi Vet Clinic
0722 719 438
Strada Școlii
307285 Moșnița Nouă
Luni
10–19
Marţi
10–19
Miercuri
10–19
Joi
10–19
Vineri
10–19
Sâmbătă
09–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 07.14.2023

Daroczi Vet Clinic

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Daroczi: - Daroczi Vet Clinic a început activitatea în anul 2017, dar noi în spate avem o carieră de aproape 30 de ani.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Daroczi: - Eu cred că secretul constă în seriozitatea și profesionalismul de care dăm dovadă. Aceste două aspecte dau 90 % din succesul afacerii.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Daroczi: - Eu cred că la noi calitatea se îmbunătățește de la lună la lună, de la an la an pentru că noi investim foarte mult în resursa umană, investim foarte mult în echipamente noi. Se îmbunătățesc serviciile din toate punctele de vedere. De exemplu am început pe chirurgie cu un aparat de narcoză care a costat mii de euro. Noi anul acesta l-am schimbat cu toate că era perfect funcțional cu unul foarte performant care este mult mai bun: echipamente de laser chirurgie și alte echipamente de top, un laborator foarte performant unde pe lângă uzuala hematologie, biochimie , hormonale, parazitologie am introdus un nou aparat pe biologie moleculară: PCR-ul. Părerea mea este că aceste lucruri contribuie foarte bine la menținerea calității serviciilor și creșterea calității serviciilor și anul acesta vrem să pornim al doilea punct de lucru unde va fi un centru de diagnostic și PC RMN.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Daroczi: - Eu cred că dacă personal m-am hotărât să mă fac medic veterinar la vârsta de 12 ani consider că este un motiv destul de bun.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Daroczi: - Noi avem proiecte destul de frumoase. Încă nu pot să discut despre ele, dar în mare parte vi le-am zis. Cel mai important pe acest an este un proiect pe care noi îl construim de 2 ani. Într-adevăr ne-am oprit puțin din cauza acestui război care pune dificultăți financiare și cred că o să pună și mai departe. Proiectul cu acest centru de imagistică este un proiect destul de ambițios și frumos pentru că este o investiție destul de mare.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Daroczi: - Da, noi suntem mulțumiți!  Mesajul nostru ar fi să apeleze cu încredere la calitatea serviciilor noastre și ori de câte ori au nevoie la noi o să găsească un sprijin atât medical cât și moral și din toate punctele de vedere pentru că noi aici în profesia aceasta împărtășim multe probleme, deci nu e vorba de un act chirurgical, nu este vorba doar de a face un tratament. Este vorba și de un suport moral în anumite situații și un suport psihic în anumite situații când e vorba de animale cu probleme cronice. E foarte important modul de abordare vizavi de pacienți și de proprietar, de aceea zic să ne abordeze cu încredere fără nicio reținere.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Veterinar . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului