Ești aici Acasă Veterinar Clinica veterinara k2
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.1Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
8.7Indice de popularitate
551 evaluări - googleMaps
Clinica Veterinara K2
0368 803 338
Strada Panselelor 23
500419 Brașov
Duminică
10–15
Luni
10–21
Marţi
10–21
Miercuri
10–21
Joi
10–21
Vineri
10–21
Sâmbătă
10–15

Interviu cu laureatul

Data interviului: 08.24.2022

Clinica Veterinară K2

 

Elena: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Kondor: - Dintotdeauna mi- am dorit acest lucru și în anul 1993 am înființat această clinică.

Elena: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Kondor: -  Ce să vă răspund, profitul reinvestit în dezvoltare și prin multă muncă.

Elena: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Kondor: - Cum vă spuneam dintotdeauna mi- am dorit să fiu medic veterinar așa că muncesc cu plăcere iar motivația pleacă de la satisfacția profesională pe care o avem în urma rezultatelor obținute.

Elena: - Top100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Kondor: - Sper să trecem anul 2023 și 2024 cu bine deoarece previziunile nu sunt prea bune pe plan financiar și economic iar patologia animalelor de companie poate fi considerată un barometru al bunăstării populației, când puterea de cumpărare a populației scade, scade și apetitul pentru animalele de companie.

Elena: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Kondor: - Le mulțumesc pentru că fără ei nu am fi fost aici.

Elena: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Data interviului: 07.24.2023

Clinica Veterinară K2

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Kondor: - Clinica veterinară a fost înființată în anul 1993. Am ales farmacia veterinară deoarece mi-a plăcut dintotdeauna. Ideea de a mă face medic veterinar mi-a venit în liceu datorită faptului că-mi plăceau foarte mult animalele. Am terminat profilul de matematică fizică și pe vremea aceea era obiceiul ca toți fizicienii să meargă la TCM la inginerie și odată am fost în practică în microuzină pe timpul comunismului și am zis că eu nu vreau să lucrez în acest domeniu, nu vreau să fac lucruri monotone, fără niciun rost și așa am decis să devin medic veterinar.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Kondor: - În primul rând am învățat foarte bine în facultate. Am avut profesori foarte buni care m-au ajutat foarte mult. M-am pregătit foarte mult în facultate și chiar și după facultate. De asemenea am muncit  foarte mult stând minim 12 ore la cabinet inclusiv sâmbăta și duminica. Așadar consider că printre secretele care au contrbuit la succes se numără: punctualitatea, comunicarea, muncă multă, bani reinvestiți pentru dezvoltare, modernizare, aparatură și cursuri.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Kondor: - Medicina în general și în special medicina veterinară nu este o profesie cu care să te plictisești. Întotdeauna vin cazuri noi, cazuri interesante, cazuri complicate și te țin în formă, te țin în priză, trebuie să te pregătești mereu. Este o ramură care este în continuă dezvoltare pentru că noi a trebuit după 1990 să recuperăm 30 de ani de rămas în urmă în ceea ce privește patologia, tratamentul, chirurgia , diagnosticul imagistic al animalelor de companie. De exemplu când am terminat facultatea dacă făceai doctoratul din animale de companie nefiind animal de rentă nu luai nota zece. Deci noi a trebuit să recuperăm și patologia și pregătirea și instrumentalul ș.a.m.d, procedurile și cred că am reușit să avem clinici, cabinete și spitale veterinare care pot să concureze cu orice clinică din Europa sau chiar din State.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Kondor: - Întotdeauna trebuie să vedem ce e nou în străinătate și trebuie să implementăm la noi în țară: dacă apare aparatură nouă, dacă apar metode noi de diagnostic, dacă apare o nouă metodă chirurgicală, încercăm să implementăm și să folosim și la noi în țară.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Kondor: - Da, sunt mulțumit! Le mulțumesc tuturor că apelează la serviciile noastre pentru că fără ei nu am exista nici noi!

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Veterinar . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului