Ești aici Acasă Veterinar Cabinet veterinar biovet
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.2Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
8.8Indice de popularitate
568 evaluări - googleMaps
Cabinet Veterinar Biovet
0264 425 181
Strada Primăverii f.n
400000 Cluj-Napoca
Duminică
10–14
Luni
09–21
Marţi
09–21
Miercuri
09–21
Joi
09–21
Vineri
09–21
Sâmbătă
09–16

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.05.2022

BIOVET SERV SRL

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-    ați decis să activați în acest domeniu?

Dl.Morar: - Practic medicina veterinară. Pentru această meserie am studiat și îmi desfășor activitatea cu pasiune și dorința de a ajuta animăluțele. Este un domeniu  strâns legat de profesie.
 

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într-    un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent  în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-   mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-  o în domeniul dvs de activitate?

Dl.Morar: - Nu este vorba despre un secret anume. Pe noi, pentru că suntem o echipă, ne caracterizează seriozitatea, consecventa, profesionalismul. Firma  funcționează din anul  1995 deci  avem ceva  vechime pe piață iar perioada în care am activat  ne-  a omologat în fața clienților noștri. Dacă ei au găsit la noi încredere și servicii de calitate sigur  că ne-  au frecventat. Lucrurile pentru noi  sunt într- o situație favorabilă  ceea ce ne încurajează  să continuăm în acest domeniu.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl.Morar: - Fără  o activitate continuă și de calitate nu ai cum să te menții pe piață.  Noi activăm în Cluj unde sunt foarte multe cabinete veterinare. Dacă există profesionalism și nu  neapărat dorința de a te îmbogăți peste noapte, dacă există seriozitate, perseverență , practicarea unor costuri oneste toate acestea își spun cuvântul în  dăinuirea firmei pe piață și în evoluția atât profesională cât și financiară.

Spre exemplu investițiile la noi merg în două direcții: pe de o parte investim  în personal -  încercăm să calificăm personalul pentru a oferi o paletă cât mai largă de servicii iar pe de altă parte investim în dotările cu care suntem la zi. Din punct de vedere al dotărilor  stăm zic eu, foarte bine pentru nivelul unei clinici din Cluj , în ciuda faptului că rentabilitatea acestor investiții nu se compară cu rentabilitatea altor  clinici din cealaltă parte a Europei  tocmai pentru că prețurile pe care noi le practicăm sunt mult mai mici decât acolo.

Investiția în oameni este foarte importantă, încercăm să îi motivăm atât financiar  cât și prin acordarea de zile libere.  Revenind…  motivarea, selectarea, calificarea personalului, investiția  în aparatură își spun  cuvântul. Nu ne oprim la un nivel mai redus care  poate ar fi mai rentabil. Investiția în aparatură și instrumentar adecvat  ne ocupă o parte importantă din bugetul firmei însă trebuia făcută  pentru că asta este dorința noastră până la urmă. Dorim  să fim în topul firmelor de acest gen din zonă și chiar din țară.

Irina:  - Top100 al Romaniei  este un clasament anual. Puteți să-   mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl.Morar: - Vrem să mergem înainte prin activități mai complexe însă există impedimente privind costul aparaturii care este extrem de mare pentru țara noastră.

Noi funcționăm după principiul acela că o firmă atâta timp cât este în creștere este ok  chiar dacă creșterea este mai mare sau mai mică și în sensul acesta  văd  în viitor o dezvoltare continuă atât în aparatură cât și în personal. Din păcate sunt și vești mai puțin bune  pentru  proprietarii animaluțelor, pentru că și prețurile trebuie să țină cont de aceste criterii. O investiție mai mare trebuie acoperită și atunci sigur că prețurile pe care le practicăm  au tendința de creștere.

Irina: - Vă rog să-   mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți         clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl.Morar: - Sigur că nu face decât să ne bucure această apreciere din partea clienților noștri  mai mult decât atât ne și obligă în sensul de a nu le înșela așteptările. Sper că puține  au fost ocaziile în care clienții s-  ar fi așteptat la o anumită gama de servicii și nu au primit-  o în totalitate  pentru că asta a fost filozofia noastră  încă de la început: profesionalism, dezvoltare.

Le transmit proprietarilor animăluțelor să aibe încredere în medicul care se ocupă de animăluțul lor,  de a pune în primul rând în ecuație faptul că fiecare medic veterinar dorește în primul rând binele și sănătatea pacienților, indiferent dacă lucrează la Biovet sau alt cabinet. Posibilitățile nu sunt aceleași. Noi avem posibilități mai serioase să zic așa  datorită experienței, a timpului. Însă orice medic veterinar are ca prioritate sănătatea pacientului. Chiar și în situația în  care clientul nu este pe deplin mulțumit poate să își dea seama ca acel medic conform pregătirii și dotărilor  de care dispune și-  a dat silința să facă tot ce a putut mai bine pentru animăluț.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Veterinar . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului