Ești aici Acasă Veterinar Cabinet medical veterinar individual dr. tigara stelian
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022
8.8Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
6.5Indice de popularitate
218 evaluări - googleMaps
Cabinet Medical Veterinar Individual Dr. Tigara... Cabinet Medical Veterinar Individual Dr. Tigara Stelian
0745 094 973
Bulevardul Unirii Bloc 28B
Buzău
Luni
10–17
Marţi
10–17
Miercuri
10–17
Joi
10–17
Vineri
10–17
Sâmbătă
10–12

Interviu cu laureatul

Data interviului: 07.18.2023

Cabinet Medical Veterinar Individual Dr. Țigară Stelian

 

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Țigară: - Încă din clasele a7a - a8a m-am gândit să urmez cursurile Facultății de Medicină veterinară, iar cabinetul a fost înființat după ce am terminat Facultatea.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Țigară: - Consider că secretul, de fapt secretele care stau la baza reputației noastre sunt: perseverența, corectitudinea față de clienți și implicarea în a descurca fiecare caz cât mai bine tratând pacientul care se prezintă ca și cum ar fi animăluțul nostru.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Țigară: - Nu se reușește ușor. Dedicarea este totală într-o astfel de breaslă. Cine crede că se obține ușor, nu e adevărat. Sunt eforturi susținute, sunt eforturi cu sacrificii majore, sunt eforturi cu sacrificii de 14 - 16 ore pe zi indiferent că discutăm de zile din săptămână, zile lucrătoare pentru unii. La noi zile lucrătoare sunt 7 din 7. Înseamnă timp acordat pentru pregătire, timp acordat pentru managementul cabinetului, pentru managementul farmaciei în cazul nostru, pentru managementul personalului, partea de marketing căreia neapărat trebuie să-i acordăm o atenție sporită cu seriozitate, cu implicare, pe partea echipei, pe partea personalului unde am reușit să formăm o echipă frumoasă. Din păcate, la acest moment ne confruntăm cu o lipsă de personal și am rămas doar cu oamenii cei mai dedicați din firmă. La momentul acesta lucrez doar eu și încă 2 colege.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Țigară: - Sunt mai multe puncte de motivație. În primul rând nu știu dacă aș numi-o neapărat motivație. Este o îndatorire, este o menire pe care o consider că am fost înzestrat. Aceasta este misiunea mea și a echipei mele și anume să ne facem bine pacienții , să lucrăm la bunăstarea lor cât mai bine, bunăstare care se reflectă în satisfacția proprietarilor pentru că noi acolo nu mergem să muncim pentru noi, muncim pentru proprietari să le aducem bucurii, să le aducem sănătate animăluțelor dânșilor. Responsabilitatea aceasta pe care noi o avem o considerăm misiune și de aici probabil vine succesul. Lăsăm succesul, nu alergăm după succes. Ținta noastră nu este succesul. Ținta noastră este ca fiecare zi să fie una cât mai bună pentru pacienții noștri.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Țigară: - Cel mai mare neajuns este legat de partea de personal. Aici am cele mai mari așteptări. Dacă reușesc să configurez o echipă să muncim și să putem învălui eforturile, cunoștințele și satisfacțiile, aș spune că mi-am atins obiectivele. La momentul acesta nu am reușit să-mi ating obiectivele. Funcționăm de 10 ani și nu am reușit să ating aceste obiective. Este unul dintre punctele cheie la care lucrez și încerc să mă descurc.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Țigară: - Mesajul este cât se poate de simplist. Perseverența în tot ce fac vorbind aici în principal de colegi, implicare, dăruire ar duce la un mare beneficiu pentru toată comunitatea indiferent de domeniul abordat aș spune pentru că o parte din colegi lucrează în vânzări, alții își caută o altă ramură nu neapărat în cabinet sau farmacie și trebuie să conștientizăm că întotdeauna facem parte dintr-o echipă. O echipă consolidată cât mai bine duce numai la lucruri bune. Se împarte efortul mult mai bine. Succesul în activitate indiferent unde se situează activitatea atunci este garantat în echipă, aici putem include discutând și de proprietari și de animăluțe inclusiv proprietarii trebuie să facă parte din echipă ascultând de recomandările colegilor, de recomandările medicilor veterinari, ascultând de planurile de îngrijire, de planurile deparazitării în cazul nostru, planurile de vaccinării, planurile nutriționale și astfel configurăm o echipă: împreună cu colegii mei veterinari, împreună cu proprietarii. Eu așa consider. Totul trebuie să fie o echipă. Unde apar discrepanțe în echipa de profesioniști, în echipa extinsă cu proprietari acolo apar probleme deobicei și noi nu ne dorim probleme. Noi ne dorim să lucrăm liniștiți cu toții și atunci și noi cei care lucrăm pentru proprietari cât și proprietarii vor fi mulțumiți. Cam acesta ar fi mesajul nostru.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Veterinar . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului