Ești aici Acasă Magazine de îmbrăcăminte Vip vintage style
TOP 100 OF ROMANIA: 2021
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.4Indice de popularitate
3 evaluări - googleMaps
17 evaluări - facebook
VIP Vintage Style
0752 578 225
Strada Rodnei 56
Târgu Mureș

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.14.2022

VIP Vintage Style


Claudia:- TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună că această pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna.Kiss:- În primul rând prin faptul că oferim produse unice de o caliatate deosebită. Cine vrea să iasă în evidență din punct de vedere vestimentar știe că la noi poate găsi un articol vestimentar care să i se potrivească și să-l diferențieze de alții.

Claudia:- TOP 100 este un proiect internațional - listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat - așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. După  cum am înțeles, menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort în munca dvs zilnică. După cum văd, rezultatele obținute de dvs sunt uimitoare, având un număr foarte mare de recenzii pozitive în mediul online și obținând un scor extraordinar în industria din care faceți parte. Cum reușiți să vă mulțumiți clienții, știind că este foarte greu să- i mulțumeșți pe toți, iar dacă reușiți, cum faceți asta?

Dna.Kiss:- Prin seriozitate și calitate. Întotdeauna mă pun în locul clientului, nu aș vrea să primească ceva ce eu nu mi-aș dori să primesc. Este o afacere de nișă în care trebuie să-ți mulțumești clienții dacă vrei să reziști pe piață.

Claudia:- Considerați că acest lucru v- a ajutat să vă dobândiți poziția actuală pe piață?

Dna.Kiss:- Faptul că muncesc în primul rând cu plăcere, îmi dedic mult timp acestei afaceri, dar cel mai important aspect constă în calitatea produselor și unicitatea lor.

Claudia:- TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dna.Kiss:- Cum va spuneam faptul că muncesc din plăcere, este în primul rând un hobby în care nu banii sunt pe primul loc ci plăcerea de a face ceea ce fac. Când pui pasiune în ceea ce faci nu mai trebuie să vorbim de concentrare sau motivație.

Claudia:- Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna.Kiss:- Le mulțumim foarte mult că ne apreciază produsele și le promitem că și în continuare la noi vor găsi aceeași calitate și unicitate. Îi așteptăm pe toți cei dornici să iasă în evidență printr-o vestimentație de excepție.

Claudia:- Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Magazine de îmbrăcăminte . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului