Ești aici Acasă Bijuterii Bijuteria eve s.r.l.
TOP 100 OF ROMANIA: 2023, 2022, 2021
9.7Nota finală
9.5Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
5 - facebook
10Indice de popularitate
247 evaluări - googleMaps
26 evaluări - facebook
BIJUTERIA EVE S.R.L.
0252 328 225
Strada Numa Pompiliu 34
220138 Drobeta-Turnu Severin
Luni
09–17
Marţi
09–17
Miercuri
09–17
Joi
09–17
Vineri
09–17
Sâmbătă
09–13

Interviu cu laureatul

Data interviului: 10.05.2023

BIJUTERIA EVE S.R.L.

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Stângă: - Facem acest lucru din anul 2000. Am ales să activăm în acest domeniu datorită pasiunii pe care o am pentru această industrie de bijuterii. A fost ceva mic care a crescut în funcție de timpurile respective.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Stângă: - Consider că secretul constă în seriozitate și bineînțeles în munca în echipă.

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dl. Stângă: - Vă dați seama că în orice proiect calitatea primează, dar fiind un segment de asta am zis că seriozitatea le prinde pe toate pentru că în primul rând a vinde unui client necunoscut un produs mai ales care are un termen la infinit adică termenul ca și material vorbind, ca manoperă sau ca realizare de produs e cu totul altceva. Acolo putem să spunem că în timpurile de acum nu se mai lucrează manual, ci automatizat și într-adevăr fiecare produs în parte în funcție de greutate și în funcție de complexitatea modelului poate să aibă cerințe. Aici avem câteodată probleme, dar am căutat de fiecare dată să explicăm clienților și probabil că asta ne-a fost și mulțumirea în sensul că i-am pregătit de fiecare dată. Aurul este un metal pe care îl poți refolosi întotdeauna, nu se pierde, e versatil. În felul acesta noi pregătindu-i pe clienți, probabil că au căpătat suficientă încredere încât să înțeleagă și nu ne-au dezamăgit și nici noi la rândul nostru. De asta am spus cuvântul seriozitate pentru că sunt mai multe aici și cuprind mai multe aspecte. După cum știți și zicala: clientul nostru, stăpânul nostru. El este cel care hotărăște și dacă comportamentul dă greș, se simte. În rest este o activitate care obligatoriu se lucrează în echipă. Trebuie tot timpul să fii foarte atent la orice detaliu pe care clientul să-l înțeleagă, să nu plece nemulțumit, să nu plece fără să înțeleagă ceea ce a făcut sau ceea ce a luat, ce reprezintă, absolut toate detaliile acestea noi le facem și le facem cu bucurie.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Stângă: - Tocmai că ne place. Suntem o echipă frumoasă care ne dedicăm și căutăm continuu să ne dedicăm chiar dacă clientul nu e decis astăzi, noi căutăm să explicăm, nu ne plictisim, ceea ce se vede.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Stângă: - Ca și perspectivă de viitor îmi doresc neapărat să ne dezvoltăm pe partea de online. Este un proiect care ar trebui, doar că pe cât de simplu îl vezi, pe atât de complicat este.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Stângă: - Mă bucură foarte mult! Le transmitem tuturor cliemtilor în primul rând că le mulțumim foarte mult și ne străduim și în viitor să-i susținem, să-i bucurăm cu lucruri frumoase și din contră să ne și ceară lucruri pe care noi nu le avem și să intenționăm să le aducem.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bijuterii . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului