Ești aici Acasă Cafenele și ceainării Cafe frei
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.7Nota finală
9Indicele de satisfacție
4.5 - googleMaps
8Indice de popularitate
1249 evaluări - googleMaps
Cafe Frei
0366 103 189
Bulevardul Timișoarei 29
Miercurea Ciuc
Duminică
10–22
Luni
08–22
Marţi
08–22
Miercuri
08–22
Joi
08–22
Vineri
08–00
Sâmbătă
10–22

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.06.2024

                                                                                            Cafe Frei

 

Irina Pintilie: Bună ziua, Andreea! Felicitări pentru atingerea locului în TOP100 OF ROMANIA. Ce face ca cafeneaua ta să se distingă față de alte?

Andreea Suciu: Bună ziua, Irina! Mulțumim pentru felicitări. Cred că ceea ce apreciază clienții noștri cel mai mult este abordarea personală față de fiecare dintre ei. Ne străduim să nu doar să servim clientul, ci să și stabilim o relație cu el, să înțelegem cine este și ce îi place. Acest lucru creează o atmosferă în care fiecare se simte ca acasă.

 

Irina Pintilie: Ce te-a motivat să deschizi Cafe Frei?

Andreea Suciu: Pasiunea pentru cafea și dorința de a crea un loc unde oamenii pot să se întâlnească și să împărtășească momente împreună. După ce m-am întors din străinătate, am decis că asta vreau să fac. Cafeneaua a fost întotdeauna un loc pe care l-am îndrăgit, așa că am decis să creez propriul meu spațiu.

 

Irina Pintilie: Menținerea unui nivel înalt de calitate a serviciilor necesită mult efort. Cum vă descurcați cu acest lucru?

Andreea Suciu: Este adevărat, necesită multă muncă și angajament. Lucrul cu oamenii este provocator, dar și foarte satisfăcător. Fiecare zi este o nouă provocare, dar pasiunea pentru ceea ce fac mă motivează în fiecare zi.

 

Irina Pintilie: Ce planuri ai pentru viitor? Luați în considerare extinderea?

Andreea Suciu: Pentru moment, ne concentrăm pe activitatea curentă și dorim să facem ceea ce facem cât mai bine posibil. Desigur, visăm ca cafeneaua noastră să fie apreciată nu doar în România, ci și dincolo de granițele ei. Expansiune? Cine știe ce ne va aduce viitorul.

 

Irina Pintilie: Ce mesaj ai vrea să le transmiți clienților tăi?

Andreea Suciu În primul rând, vreau să mulțumesc pentru sprijin și recenziile pozitive. Datorită vouă suntem unde suntem. Vă așteptăm să ne vizitați în continuare și să împărtășiți cu noi momentele voastre.

 

Irina Pintilie: Andreea, îți mulțumim pentru discuție și îți dorim succes continuu!

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Cafenele și ceainării . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului