Ești aici Acasă Bed & Breakfast L'invidia
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
9.6Indicele de satisfacție
4.8 - googleMaps
6.2Indice de popularitate
518 evaluări - googleMaps
L'invidia
0353 881 000
Strada Brezulescu 17
215300 Novaci

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.26.2024

                                                                           L'invidia

 

Irina Pintilie: Mulțumesc că ați acceptat să ne acordați acest interviu. Pentru început, aș vrea să discutăm despre premiul TOP100 OF ROMANIA. Acesta este un proiect desfășurat la nivel european, lansat inițial în Polonia, pentru a distinge calitatea reală a serviciilor și produselor, spre deosebire de marketingul clasic, care poate fi uneori înșelător. Aș dori să vă întreb cum ați început în domeniul în care activați, când și cum ați ales această carieră?

Lucian Peștereanu: Povestea este ceva mai lungă. Activitatea a început undeva în 2019, fără legătură directă cu ceea ce fac acum. Eu sunt persoana care cunoaște povestea, dar nu fac parte din conducere; mă ocup doar de partea de management. Totul a început din plăcerea pentru partea gastronomică. Doamna Lucia Călin, fondatoarea companiei, a fost persoana care a gândit acest proiect și a dorit să îl implementeze.

Irina Pintilie: Proiectul TOP100 OF ROMANIA este desfășurat la nivel european și este activ în alte șapte țări, în afară de România. Ce credeți că apreciază clienții la serviciile dumneavoastră?

Lucian Peștereanu: Calitatea este prioritatea numărul unu. Clienții apreciază, de asemenea, că ceea ce promovăm este real, fără trucuri. Fotografiile noastre reflectă realitatea și clienții sunt adesea surprinși să constate că ceea ce văd în poze este exact ce găsesc în realitate. Oamenii sunt obișnuiți ca pozele să fie retușate și să nu corespundă cu realitatea, dar noi încercăm să fim transparenți și să oferim ceea ce promitem.

Irina Pintilie: Când vorbim despre TOP100 OF ROMANIA, ne referim la lista celor mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie. Cum reușiți să mențineți calitatea și să vă mențineți motivați într-un mediu atât de competitiv?

Lucian Peștereanu: Menținerea calității este una dintre cele mai dificile sarcini, dar ne descurcăm. Am reușit să ne diversificăm activitățile și să obținem venituri din alte surse pentru a susține afacerea. Schimbările sunt constante, iar fiecare zi aduce noi provocări. Motivația vine de la clienți. Când clienții sunt mulțumiți și apreciază ceea ce facem, aceasta ne dă energie și ne motivează să continuăm.

Irina Pintilie: Aveți planuri de extindere sau de dezvoltare pentru viitor? Dacă da, ne puteți împărtăși câteva detalii?

Lucian Peștereanu: Momentan, ne concentrăm pe dezvoltarea unui hotel cu 20 de camere, finanțat din fonduri europene. Acesta este următorul pas în planul nostru de dezvoltare. Ne dorim să oferim servicii de calitate, să fim recunoscuți pentru integritatea noastră și să ne extindem în domenii care aduc valoare comunității.

Irina Pintilie: Ați primit nominalizarea pentru premiul TOP100 OF ROMANIA datorită aprecierilor clienților. Vă bucură faptul că ați ajuns aici prin aprecierile lor?

Lucian Peștereanu: Desigur, ne bucură foarte mult. Este o recunoaștere a muncii noastre și a eforturilor pe care le depunem zilnic pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.

Irina Pintilie: În final, aveți un mesaj pentru clienții dvs. sau pentru viitorii clienți?

Lucian Peștereanu: Vrem să le mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea acordată. Suntem o companie primitoare, deschisă tuturor. Avem facilități pentru familii, locuri de joacă pentru copii, și ne dorim să fim un loc unde toată lumea se simte binevenită. Vă așteptăm cu brațele deschise.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bed & Breakfast . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului