Ești aici Acasă Bed & Breakfast Hotel cristal (boutique hotel)
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.7Nota finală
9.8Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
6Indice de popularitate
419 evaluări - googleMaps
Hotel Cristal (Boutique Hotel)
0364 736 706
Strada Moldovei 17
400380 Cluj-Napoca

Interviu cu laureatul

Data interviului: 04.19.2024

                                    Hotel Cristal (Boutique Hotel)

 

Irina Pintilie: Bună ziua! Mă numesc Irina Pintilie și astăzi am plăcerea să vorbesc cu unul dintre laureații TOP100 OF ROMANIA, categoria servicii de ospitalitate. Felicitări pentru recunoașterea primită! Cum vă simțiți fiind parte a acestui top prestigios?

Salanta Adelina Daiana: Mulțumesc foarte mult, Irina! Este cu adevărat o onoare să fim recunoscuți în acest fel. Această nominalizare reflectă munca și dedicarea echipei noastre și ne motivează să continuăm să oferim servicii excepționale clienților noștri.

Irina Pintilie: Spuneți-ne, vă rog, când ați început să vă orientați spre industria ospitalității și care a fost parcursul dumneavoastră profesional?

Salanta Adelina Daiana: Am început cu un master în Elveția în domeniul hotelier și am continuat cu practică la Ritz Carlton în Barcelona. După aceste experiențe valoroase, m-am întors în țară și am preluat conducerea acestui hotel.

Irina Pintilie: Ce apreciază oaspeții cel mai mult la serviciile dumneavoastră?

Salanta Adelina Daiana: Cred că ceea ce apreciază cel mai mult oaspeții noștri este personalul. Am pus mare accent pe selecția și formarea angajaților, astfel încât fiecare interacțiune să fie cât mai plăcută și să nu existe probleme nerezolvate.

Irina Pintilie: Menținerea unui nivel înalt de calitate poate fi o provocare. Cum reușiți să vă mențineți motivația și focusul?

Salanta Adelina Daiana: Este o provocare continuă, deoarece lucrăm cu oameni și, cum bine știți, nimeni nu este perfect. Ne străduim să menținem relații apropiate cu clienții noștri, astfel încât, când se întorc în oraș, prima lor opțiune să fim noi.

Irina Pintilie: Având în vedere succesul de până acum, care sunt planurile de viitor pentru hotel?

Salanta Adelina Daiana: Planurile noastre includ expansiunea. Sperăm să deschidem încă un hotel, crescând astfel rețeaua noastră și oferind aceeași calitate excepțională mai multor oaspeți.

Irina Pintilie: Un ultim mesaj pentru oaspeții dumneavoastră, fie că sunt fideli sau potențiali noi clienți?

Salanta Adelina Daiana: Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au ales și să îi asigur pe toți că la noi vor găsi un angajament constant pentru excelență. De asemenea, oferim discounturi speciale ca semn de apreciere pentru cei care ne vizitează.

Irina Pintilie: Vă mulțumim pentru timpul acordat astăzi și vă urăm mult succes în continuare!

Salanta Adelina Daiana: Mulțumesc, Irina! Așteptăm cu drag pe toți cei care doresc să experimenteze ospitalitatea noastră.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Bed & Breakfast . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului