Ești aici Acasă Camere de joacă Savannah kids club ( exclusiv pentru petreceri private )
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.5Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.1Indice de popularitate
17 evaluări - googleMaps
5 evaluări - facebook
Savannah Kids Club ( Exclusiv pentru Petreceri... Savannah Kids Club ( Exclusiv pentru Petreceri Private )
733019361
Strada Găvenii 2
Pitești
Savannah kids club vine in intampinarea dorintelor copiilor si parintilor, avand ca scop organizarea de petreceri si crearea unui mediu sigur, educational si stimulatio de joaca, este un loc de joaca curat, primitor, dotat cu jocuri si activitati pentru toate varstele, unde copi se pot juca si pot socializa in voie, timp in care parintii se pot relaxa intr-un ambient confortabil savurand o cafea, un ceai sau o bautura racoritoare, urmarind programele TV preferate ori navigand pe internet sau supravegherea piticilor de pe TV

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.14.2024

                                                                                                           Savannah Kids Club

 

 

Irina Pintilie: Bună ziua și bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului nostru TOP100 OF ROMANIA, unde premiem cele mai bune companii din România, bazându-ne pe opinii ale clienților și popularitatea acestora. Astăzi, am onoarea să stau de vorbă cu Ion Valeriu, unul dintre laureații premiului nostru. Domnule Brănescu, ce înseamnă pentru dumneavoastră acest top și cum ați ajuns să activați în domeniul dumneavoastră?

Ion Brănescu: Mulțumesc pentru întrebare. Decizia de a activa în acest domeniu a venit din nevoia personală de a găsi locații adecvate pentru petrecerile copiilor mei. Am observat o oportunitate de afacere și așa am început, anul trecut în aprilie. Am fost motivați să oferim servicii de cea mai bună calitate și să ne perfecționăm constant, ascultând cerințele pieței și ale clienților noștri.

 

Irina Pintilie: Este impresionant cum ați reușit să vă dezvoltați și să vă mențineți popularitatea într-un timp atât de scurt. Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții dumneavoastră?

Ion Brănescu: Cred că apreciază în mod deosebit locația noastră, care este puțin mai exclusivistă. Ne străduim să păstrăm calitatea serviciilor noastre la un nivel înalt, inovând și adaptându-ne constant.

 

Irina Pintilie: Și cum reușiți să vă mențineți motivat și focusat?

Ion Brănescu: Motivația vine din diversitatea domeniilor de activitate în care operăm și din dorința de a ne îmbunătăți constant. Ne motivăm zilnic pentru a face treabă bună și a răspunde nevoilor clienților și angajaților noștri.

 

Irina Pintilie: Văzând incertitudinile viitorului, cum vedeți evoluția companiei dumneavoastră?

Ion Brănescu: Viitorul este incert, dar scopul nostru principal rămâne să supraviețuim pe piață și să rămânem în picioare, adaptându-ne la schimbările continue.

 

Irina Pintilie: Nominalizarea și aprecierea pe care ați primit-o din partea clienților reprezintă o mare recunoaștere a eforturilor dumneavoastră. Cum vă simțiți în legătură cu acest lucru?

Ion Brănescu: Este o mare bucurie și o onoare să fim apreciați pentru munca noastră. Ne motivează să ne perfecționăm și să oferim servicii tot mai bune.

 

Irina Pintilie: În încheiere, aveți un mesaj pentru clienții și potențialii clienți?

Ion Brănescu Vreau să le mulțumesc tuturor pentru feedback-ul lor. Vom continua să ne îmbunătățim și să oferim servicii de cea mai bună calitate. Mulțumim pentru susținere!

 

Irina Pintilie: Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat, domnule Valeriu. Felicitări încă o dată pentru prezența dumneavoastră în topul TOP100 OF ROMANIA și vă dorim succes continuu!

 

Savannah Kids Club ( Exclusiv pentru Petreceri Private ) Savannah Kids Club ( Exclusiv pentru Petreceri Private )

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Camere de joacă . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului