Ești aici Acasă Camere de joacă Happy friends loc de joaca si petreceri
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
10Indicele de satisfacție
5 - googleMaps
5 - facebook
5.2Indice de popularitate
13 evaluări - googleMaps
10 evaluări - facebook
Happy Friends Loc De Joaca Si Petreceri
770845070
Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 693 A, Crevedia
137180 Crevedia
Marţi
16:00-20:00
Miercuri
16:00-20:00
Joi
16:00-20:00
Vineri
16:00-20:00
Sâmbătă
10:00-20:00

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.27.2024

                               Happy Friends Loc De Joaca Si Petreceri

 

Irina Pintilie: Bună ziua! Sunt Irina Pintilie de la TOP100 OF ROMANIA, un proiect ce distinge cele mai bune companii din țara noastră, bazându-se pe aprecierile clienților. Astăzi, am plăcerea de a discuta cu Anca Blidea, managerul Happy Friends - un loc de joacă și petreceri pentru copii, care a fost recunoscut în topul nostru. Bună ziua, Anca, și felicitări pentru realizare!

Anca Blidea: Bună ziua, Irina! Mulțumesc mult pentru apreciere și pentru ocazia de a vorbi despre Happy Friends.

 

Irina Pintilie: Anca, ce te-a determinat să începi această afacere? Ce te-a atras în acest domeniu?

Anca Blidea: Am fost mămică și am simțit nevoia de a crea un spațiu sigur și plăcut pentru copilul meu și pentru copiii din comunitate. Dorea să ofer ofer un loc unde părinții să se poată relaxa, iar copiii să se poată juca în siguranță, indiferent de vreme.

 

Irina Pintilie: Este evident că pasiunea și dedicarea ta au un rol important. Cum crezi că aceste calități au influențat aprecierea clienților?

Anca Blidea: Cred că sinceritatea și deschiderea noastră sunt foarte apreciate. Nu am pornit acest business pentru bani, ci din dorința de a oferi ceva valoros comunității. Cred că aceasta face diferența.

 

Irina Pintilie: În ceea ce privește menținerea calității serviciilor, ce eforturi presupune acest lucru?

Anca Blidea: Continuăm să investim și să nu facem compromisuri când vine vorba de calitate. Rezultatele și aprecierea clienților ne confirmă că suntem pe drumul cel bun.

 

Irina Pintilie: Ce te motivează să rămâi concentrată și dedicată afacerii?

Anca Blidea: Dragostea pentru copilul meu și pasiunea pentru ceea ce fac. Crearea unei comunități de mămici cu care împărtășim aceleași probleme și dorințe ne încurajează să continuăm și să inovăm.

 

Irina Pintilie: Având în vedere succesul de până acum, ce planuri de viitor ai pentru Happy Friends?

Anca Blidea: Ne-ar plăcea să ne extindem și să oferim și mai multe oportunități de joacă și distracție copiilor și părinților. Suntem în discuții pentru a lua un teren adiacent pentru a mări spațiul disponibil.

 

Irina Pintilie: Cum te simți știind că nominalizarea și recunoașterea vin direct de la clienți?

Anca Blidea: Este o onoare și o confirmare a faptului că eforturile noastre sunt apreciate. Satisfacția clienților este cea mai mare recompensă pentru noi.

 

Irina Pintilie: În final, ai vrea să transmiți un mesaj clienților și potențialilor clienți prin acest interviu?

Anca Blidea: Îmi doresc ca toți să fim sănătoși și să ne bucurăm de o copilărie autentică alături de copiii noștri. Să păstrăm viu copilul din noi, indiferent de vârstă.

 

Irina Pintilie: Mulțumim, Anca, pentru timpul acordat și pentru contribuția la crearea unei comunități mai bune pentru copiii și părinții din România. Felicitări înc

 
 

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Camere de joacă . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului