Ești aici Acasă Sushi Sushi master
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.5Nota finală
9.4Indicele de satisfacție
4.7 - googleMaps
6.3Indice de popularitate
219 evaluări - googleMaps
Sushi Master
0771 133 402
Bulevardul George Enescu 4
710172 Botoșani
Duminică
10–21:30
Luni
10–21:30
Marţi
10–21:30
Miercuri
10–21:30
Joi
10–21:30
Vineri
10–21:30
Sâmbătă
10–21:30

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.12.2024

                                                                                                                        Sushi Master

 

Irina Pintilie: Bună ziua, doamna Popescu, și felicitări pentru includerea în clasamentul TOP100 OF ROMANIA. Ați putea să ne spuneți mai multe despre începuturile Sushi Master și despre ce v-a motivat să alegeți acest domeniu de activitate?

Irina Popescu: Bineînțeles. Sushi Master este o franciză originară din Ucraina, care a cunoscut o expansiune rapidă. Alegerea României ca piață pentru dezvoltarea francizei a venit natural, având în vedere similitudinile lingvistice și culturale. Primul nostru restaurant a fost deschis în Brașov în 2017, urmat de o expansiune rapidă la nivel național.

 

Irina Pintilie:: Cum ați reușit să vă distingeți într-un sector atât de competitiv și ce credeți că apreciază cel mai mult clienții dumneavoastră?

Irina Popescu: Ne-am concentrat întotdeauna pe calitate și pe rapiditatea serviciilor. Deși suntem axați pe livrări, și nu pe servirea în restaurant, calitatea mâncării și delicatetea preparării sunt esențiale pentru noi. Clienții apreciază promptitudinea livrărilor, chiar dacă sushi nu este o mâncare care se prepară rapid, spre deosebire de alte tipuri de fast-food.

 

Irina Pintilie:: TOP100 OF ROMANIA își propune să evidențieze calitatea. Cum mențineți standardul înalt al serviciilor în contextul dificultăților de pe piața muncii din România?

Irina Popescu: Este o provocare constantă, având în vedere deficitul de personal calificat. Pentru a menține calitatea serviciilor, am început să recrutăm oameni din afara țării, asigurându-ne astfel de o stabilitate și dedicare pe termen mai lung.

 

Irina Pintilie:: Care sunt planurile de viitor pentru Sushi Master?

Irina Popescu: Ne propunem să ne extindem în orașele unde încă nu suntem prezenți și să dezvoltăm noi concepte legate de sushi, inclusiv participarea la festivaluri cu ajutorul unor track-uri speciale. Ne dorim să ne consolidăm prezența atât în România, cât și posibil în străinătate.

 

Irina Pintilie:: Ce mesaj ați dori să transmiteți clienților și viitorilor clienți?

Irina Popescu: Le mulțumesc pentru înțelegere și apreciere. Pentru noi, fiecare client este important, iar în cazul unei experiențe mai puțin plăcute, suntem gata să remediem situația. Ne dedicăm să oferim o calitate impecabilă și să ne îndeplinim așteptările clienților.

 

Irina Pintilie:: Mulțumim, doamna Popescu, pentru timpul acordat și pentru deschiderea dumneavoastră. Felicitări încă o dată pentru succesul în TOP100 OF ROMANIA și vă dorim mult succes în continuare!

Irina Popescu: Mulțumesc mult pentru oportunitate și pentru recunoașterea primită. Este o onoare să fim parte din acest proiect și să continuăm să oferim servicii de calitate clienților noștri.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Sushi . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului