Ești aici Acasă Dealeri de auto Toyota cluj
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.6Nota finală
9.2Indicele de satisfacție
4.6 - googleMaps
7.3Indice de popularitate
595 evaluări - googleMaps
Toyota Cluj
0264 441 214
Calea Turzii 176
400000 Cluj-Napoca
Luni
09–18
Marţi
09–18
Miercuri
09–18
Joi
09–18
Vineri
09–18
Sâmbătă
10–14

Interviu cu laureatul

Data interviului: 03.06.2024
                                                                                                                             Toyota Cluj
 

Irina Pintilie: Buna ziua, cu mare plăcere o întâmpin pe Noemi Coman, managerul companiei Toyota Cluj, care a fost distinsă în prestigiosul clasament TOP100 OF ROMANIA. Cum vă simțiți astăzi, fiind laureată a acestei distincții?

Noemi Coman: Buna ziua, sunt foarte fericită și mândră că firma noastră a fost recunoscută. Este o mare onoare pentru întreaga echipă Toyota Cluj.

 

Irina Pintilie: Firma Toyota Cluj este un dealer auto bine-cunoscut. Ce credeți că a contribuit la această evaluare înaltă din partea clienților?

Noemi Coman: Cred că cheia succesului nostru este în primul rând calitatea serviciilor pe care le oferim, profesionalismul și dedicarea întregii echipe. Ne asigurăm că oferta noastră este întotdeauna adaptată nevoilor clienților, ceea ce, combinat cu calitatea înaltă a serviciilor, se reflectă în opinii pozitive.

 

Irina Pintilie: Care au fost începuturile companiei Toyota Cluj? Ne puteți spune mai multe despre istoria fondării?

Noemi Coman: Firma noastră a fost fondată în anul 2002. De la început, ne-am concentrat pe calitate și inovație, ceea ce ne-a permis să ne dezvoltăm rapid și să câștigăm încrederea clienților. Am introdus pe piața din Cluj marca Toyota, ceea ce a fost o noutate atunci.

 

Irina Pintilie: Ce credeți că diferențiază Toyota Cluj față de concurență?

Noemi Coman: Cu siguranță, transparența noastră, onestitatea și disponibilitatea de a recunoaște greșelile. Ne străduim să fim întotdeauna deschiși și onești cu clienții noștri. Acest lucru construiește o relație durabilă și încredere.

 

Irina Pintilie: Ce planuri și obiective aveți pentru Toyota Cluj în viitor?

Noemi Coman: Obiectivul nostru este să continuăm dezvoltarea, să creștem vânzările și să menținem calitatea înaltă a serviciilor. Dorim ca marca Toyota Cluj să fie recunoscută și apreciată nu doar pe piața locală.

 

Irina Pintilie: Există ceva ce ați dori să le transmiteți clienților și potențialilor clienți?

Noemi Coman: Aș dori să le mulțumesc tuturor clienților noștri pentru încredere. Asigur că vom continua eforturile noastre pentru a oferi întotdeauna cea mai bună calitate și servicii. Invit pe toți să viziteze Toyota Cluj și să experimenteze oferta noastră excepțională.

 

Irina Pintilie: Vă mulțumesc foarte mult pentru discuție și felicitări încă o dată pentru distincția în clasamentul TOP100 OF ROMANIA. Vă doresc și mai multe succese!

Noemi Coman: Vă mulțumesc foarte mult. Este o mare motivație pentru noi să continuăm să lucrăm și să ne dezvoltăm. Mulțumesc și vă invit la Toyota Cluj.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Dealeri de auto . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului