Ești aici Acasă Arhitectură si Design interior Voglio mobili
TOP 100 OF ROMANIA: 2023
8.9Nota finală
9.7Indicele de satisfacție
4.9 - googleMaps
4.8 - facebook
7.1Indice de popularitate
23 evaluări - googleMaps
19 evaluări - facebook
VOGLIO MOBILI
0752 300 408
Strada Veneția 26
307160 Dumbrăvița

Interviu cu laureatul

Data interviului: 02.02.2024

VOGLIO MOBILI

 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Gherghinaru: - Activez în acest domeniu de aproximativ 18 ani. Am început prin a fi angajatul unui retailer din țară și de acolo a plecat tot ce ține de partea aceasta de design. În timp, a devenit ca un drog să spun așa - în sensul bun - pe de o parte, pe de altă parte, fiecare pasiune vine cu sacrificii. După 4 ani de muncă ca și angajat am început pe cont propriu și abia pe 20 Martie mai exact, anul acesta, se fac 10 ani de când  am înființat brandul: Voglio Mobili.

Irina: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Gherghinaru: - Majoritatea clienților noștri sunt clienți recurenți, vechi, care m-au urmat de pe vremea de când încă eram angajat. Nu suntem neapărat un brand vizibil pe partea de online, adică nu facem marketing. 99% din clienți vin din recomandări, pentru seriozitate și pentru implicarea atât a mea, cât și a echipelor mele, până la ultimul detaliu. Cumva ne asumăm niște responsabilități, pe care mulți nu și le asumă; doar așa putem preda proiecte ‘la cheie’. Probabil asta este ceea ce ne diferențiază pe piață. 

Irina: - TOP 100 of ROMANIA este lista cu cele mai bune 100 de companii dintr-o anumită industrie din România. După cum am înțeles-menținerea unui astfel de nivel ridicat de servicii necesită mult efort in munca dvs zilnică, așa este?

Dna. Gherghinaru: - Odată, menținerea calității produselor versus menținerea calității serviciilor. Menținerea calității produselor a devenit cumva mai ușoară în timp pentru că ne bazăm foarte mult pe furnizorii din spate cu care avem o colaborare de peste 15 ani. Adică fabrici consacrate din Italia cu care avem o relație comercială foarte bine pusă la punct atât în ceea ce privește producția mobilierului cât și logistic. În timp, am selectat mult și atent furnizorii. Sunt peste 100 de fabrici din Italia cu care colaborăm de foarte multă vreme, însă preponderent vă dați seama că se învârt între 10-15 furnizori care au o frecvență mult mai mare. În ceea ce privește calitatea serviciilor, care, pentru mine personal, este extrem de importantă (dacă nu cea mai importantă), menținerea acesteia a devenit mai ușoară cu ajutorul echipelor de transport, manipulare, montaj, pe care am ajuns să-i perfecționăm în ani. Chiar și echipele de curățenie – pentru că din familia Voglio face parte și Voglio Cleaning – sunt formate pentru a întruni standardele necesare acestor tipuri de proiecte.

Irina: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Gherghinaru: - E simplu, pentru că m-am întrebat și eu acest lucru de foarte multe ori. În primul rând am spus încă de la început că pentru mine domeniul acesta este ‘ca un drog’, în al doilea rând, în general, eu sunt o persoană dedicată și atunci oamenii cu care m-am înconjurat sunt în aceeași direcție. Dar, ceea ce mă motivează cu adevărat, de fiecare dată este reacția și implicit, mulțumirea clientului la momentul în care vede ce am realizat.

Irina: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Gherghinaru: - Am avut oportunități de a ne mări business-ul și anume a ne extinde pe piețele din București și Cluj, însă am refuzat genul acesta de oferte tocmai pentru a menține calitatea serviciilor pe care le oferim și implicit, calitatea rezultatului final. Date fiind acestea, planul meu măreț pentru viitor este să putem menține și chiar (de ce nu?) îmbunătăți calitatea serviciilor pe care le oferim. Cred cu tărie că relația finală cu clientul și touch-ul acela personal este ceea ce ne-a ținut în timp pe piață.

Irina: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumită de prezența în 2023 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Gherghinaru:  - Da, mă bucură! În primul rând doresc să le mulțumesc pentru încrederea acordată în toți acești ani,care nu sunt puțini și că așa ca și până acum voi face tot ce ține de mine omenește posibil să mă ridic la nivelul încrederii  pe care mi-o acordă în momentul în care semnează niște contracte substanțiale.

Irina: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Sunteți proprietarul acestei firme?

Află ce ți-am pregătit.
Clic aici
"Felicitări câștigătorului!"
Compania prezentată este câștigătoarea competiției TOP 100 of Romania din categoria Arhitectură si Design interior . Aparține primelor 100 de companii din industrie de la noi din țară.
Vezi și alte firme din această industrie
Componentele evaluării

Indicele de satisfacție

Indicele de opinie este calculat ca o medie ponderată a evaluărilor din toate portalurile de pe internet. De exemplu, dacă o firmă are un scor de 4/5 pe portalul A pe baza a 10 evaluări. Pe de altă parte, pe portalul B, a fost acordată o evaluare de 5 din 5 pe baza a 90 de evaluări. Acesta este indicatorul de opinie pe care îl calculăm:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Indice de popularitate

Indicele de popularitate este numărul de recenzii pentru o anumită companie în raport cu numărul maxim de recenzii deținute de firma cu cele mai multe recenzii din acea industrie. Astfel, compania cu cele mai multe opinii obține 10 puncte pentru factorul de popularitate. Compania cu jumătate din această sumă primește 5 puncte.
Compania dvs. este în listă?
Primiți materialele dvs. de marketing
Contactează-ne
Beautiful Company S.R.L.
Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6
București
România

contact@top100ofromania.eu

Conectați-vă

pentru a accesa subpagina laureatului